PMGC 2022 Büyük Finalleri Sona Erdi mix

PMGC 2022 Büyük Finalleri Sona Erdi

Temsilcimiz S2G Esports’un 190 puan ile şampiyon tamamladığı PMGC 2022 3. gününde tüm ayrıntılar ve tüm yaşananlar haberimizde saklı.

Endonezya’nın başkenti Jakarta’da düzenlenen PUBG Mobile Global Championship 2022’de Büyük Finaller bugün oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Turnuvada ülkemizden katılan temsilcimiz S2G Esports, Sylas, HamsiG, Calse, Rayz ile birlikte Dünya Şampiyonluğuna uzandı. 3. Günün tüm özetini haberimizde bulabilirsiniz.

 

PMGC 2022 3. GÜN ÖZETİ

Maç 1

  • Üçüncü günün ilk maçında Çin temsilcisi 4AM 18 öldürme skoru ile galibiyeti aldı. Maçın oyuncusu ise 7 öldürme skoru ile 4AM ekibinden 33Svan oldu. Zirve yarışını sürdüren S2G bu maçtan 1 öldürme puanı ile ayrıldı. Fire Flux ise 2 öldürme 1 sıralama toplamda ise 3 puan ile bu maçtan ayrıldı.

Maç 2

  • MIRAMAR haritasında oynanan ikinci maçta Endonezya temsilcisi Alter Ego galibiyete uzandı. Maçın oyuncusu Alter Ego takımından 7 öldürme skoru ile Fanatic5X oldu. S2G bu maçtan 6 öldürme puanı ve 10 sıralama puanı alarak 16 puanla ayrıldı. Zirveye yaklaşma hedefi bulunan Fire Flux ise 9 öldürme 6 sıralama totalde ise 15 puanla bu maça veda etti.

Maç 3

  • Günü yarılarken üçüncü karşılaşma SANHOK haritasında oynandı. Bu maçta kazanan 18 öldürme skoru ile Tayland Temsilcisi Vampire Esports oldu. S2G bu maçtan 1 öldürme 1 sıralama toplamda 2 puan ile bu maçtan ayrıldı. Fire Flux ise bu maçtan puan alamadı.

Maç 4

  • ERANGEL haritasından oynanan dördüncü maçta Tayland temsilcisi Vampire Esports 8 öldürme skoru ile bugünkü 2. galibiyetini alarak üst sıralara tırmanışını devam ettirdi. Maçın oyuncusu Vampire takımından 1 öldürme skoru ile SchwepXz oldu. Temsilcimiz S2G bu maçta totalde 16 puan çekerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Fire Flux ise 1 sıralama puanı ile bu maçtan ayrıldı.

Maç 5

  • Günün beşinci maçı MIRAMAR haritasında oynandı ve haritayı Moğolistan takımı IHC Esports kazandı. Maçın oyuncusu 4 öldürme skoru ile IHC ekibinden Alex oldu. S2G bu maçtan da aradığı puanları bularak 6 puan ile maçtan ayrıldı. Maç öncesinde son sırada bulunan Fire Flux ise 10 öldürme puanı 8 sıralama puanı totalde ise 18 puan alaraka maçtan ayrıldı.

Maç 6

  • Kimin kazandığının veya maçın oyuncusunun kim olduğunun bir önemi yok çünkü turnuvayı biz kazandık. PMGC 2022 şampiyonu S2G

DAHA FAZLA PUBG Mobile Haberi İçin Tıklayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir