PMNC İlk Gün Neden İptal Oldu ? mix PUBG Mobile

PMNC İlk Gün Neden İptal Oldu?

PUBG Mobile National Championship 2022 Türkiye Büyük Finalleri 24-25 Ocak tarihlerinde Başakşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tesisleri’nde başladı. PUBG Mobile Youtube kanalında gerçekleştirilen canlı yayında 24 Ocak tarihinde oynanması gereken PUBG Mobile National Championship finallerinin ilk gününün teknik aksaklıklar sebebi ile 25 Ocak tarihine ertelendiği açıklandı. 25 Ocak tarihinde saat 14.00’da başlayacak PMNC Büyük Finalleri canlı yayınlarına buradan ulaşabilirsiniz.

PMNC Maçları Oynanmadı Ama Şovlar Devam Etti

Bilgehan Demir ve Deniz Satar’ın sunucu koltuğunda oturduğu PMNC 2022de şov başladı. Onlarca ödülün dağıtılmaya başladığı PMNC 2022‘de alana gelen seyirciler kollarına taktıkları bileklik numaralarına göre hediye kazanma şansı buldular. Ayrıca takımların sahneye geliş anları da alandaki ve yayındaki seyirciler tarafından oldukça beğeni topladı.

Önemli İsimler Sahnedeydi

PUBG Mobile arenasında tanınmış isimler ve oyuncular sahneye çıkarak takipçileriyle bir araya geldiler. S2G takım sahibi BarışG, takım oyuncularından Sylas ve Calse, Fire Flux takım koçu Can Şehmus sahnede yer alan isimlerdi.

PMGC 2022 Dünya Şampiyonu S2G Esports!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir