mix

Project Cars üçüncü defa ertelendi

Namco Bandai, ekstra gerçekçi yarış simülatörü olan Project Cars oyunun üçüncü kez ertelendiğini duyurdu. Namco Bandai, oyunun mayıs’ın ortalarında PC, Xbox One ve PS4 platformlarına aynı anda çıkacağını söyledi ve oyunun çıkış tarihindeki bu ertelemenin bu oyunu bekleyen oyun severleri tatmin edebilmek için gerekli olduğundan bahsetti.  Slightly Mad Studios ilk seferinde oyunun 2014 kasım ayında çıkacağını duyurmuştu. Ancak çıkış tarihinden bir ay önce oyunun çıkış tarihinin Mart 2015 olarak değiştiği duyuruldu. Bundan sonra nisan ayına ertelenen çıkış tarihi, son seferde mayıs olarak duyuruldu. Slightly Mad Studios’un başında olan Ian Bell, oyundaki hataların düzeltilmesinin alacağı sürenin tahmininde isabetli olamadıklarını anlatırken şu kelimeleri sarf etti.

“Yarış oyunlarındaki yıllar boyu edindiğimiz tecrübenin getirisiyle Project Cars piyasadaki en detaylı ve ihtişamlı oyumuz olacak. Oyunun yapım aşamasının neredeyse tamamı tamamlandı ve geriye de hataların kontrolü ve düzeltilmesi gibi son olarak yapılması gereken işlemler kaldı. Fakat bu işlemler düşündüğümüzden biraz fazla zaman aldı.  Ama kesinlikle hayranlarımızın ve oyun severlerin beklentilerini karşılayacağımızı söyleyebilirim.”

Ayrıca sabırla bekleyen oyuncular için sabırları için teşekkür eden Ian Bell, oyuncuların bu sabırlı bekleyişlerinin ödüllendirileceğinden bahsetti: ” Bu konuda bizi destekleyenlere teşekkür ederiz. Oyun hakkında büyük bir beklenti olduğunun farkındayız. Bu doğrultuda oyuncuların hak ettiği oyunu oynamalarını sağlamak için ve bu beklentileri karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu projemizde her zaman tüketici odaklı çalıştığımızın bir göstergesi olarak da oyunun çıkışı itibariyle sizlere bir özür olarak ücretsiz içerikler sunacağız.”

Project Cars gibi Driveclub,Bloodborne, The Witcher 3, Watch Dogs, Batman Arkham Knight ve Uncharted 4’ün de çıkış tarihinin ertelenmesi oyun sektörünün, gelişen konsol ve donanım teknolojisine ayak uydurmakta zorluk çektiğinin açık bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Özellikle Dota 2 olmak üzere her türlü eSpor hayranı, takipçisi, çevirmen, sporsever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir