Protality | Orgless4 mix PUBG PUBG Haberleri

Protality Season 6 Upper Bracket Sonuçları!

Türkiye’nin en büyük PUBG etkinliklerinden olan Protality Season 6’da Upper Bracket’ın üçüncü yani son günü oynandı. Upper Bracket’ın üçüncü günü 4 gruptan B ve C grupları karşı karşıya geldi.

Protality Season 6 Formatı:

Protality, bu sezonda da DROPSTARS’da görmüş olduğumuz sistem ile oynanıyor. Bu sistemde, önce açık elemeler oynanıyor ve bu açık elemelerdeki 4 gruptan her grubun ilk dördü olmak üzere toplamda 16 takım Protality’de oynama hakkı kazanıyor. Ardından davetli 8 takım turnuvaya dahil oluyor ve Upper Bracket başlıyor. Toplam 24 takım sekizerli gruplara bölünerek Upper Bracket’ta yarışıyor ve en iyi 8 takım finale giderken kalan 16 Lower Bracket’ta finale çıkmak için son kozlarını paylaşıyor.

Protality Season 6 Upper Bracket 3.Gün Maç Sonuçları:

Günün açılış karşılaşması Miramar’da oynandı. 13 skor ile günün ilk WWCD’sine ulaşan ekip dünkü yazımızda da sıkça bahsettiğimiz Orgless oldu. İlk maçın endgamesinde yer alan diğer takımlar ise elenme sıralarına göre sondan başa; 9 skorla WE ARE NOT MIX, 6 skorla ADDTODEAD-, 2 skorla MTB Esports oldu.

Günün ikinci karşılaşması yine Miramar’da oynandı. Bu maçta, açık eleme takımlarından NE DEDİN? 13 skorla WWCD’ye ulaştı. İkinci maçın endgamesinde yer alan diğer takımlar ise elenme sıralarına göre sondan başa; 7 skorla WE ARE NOT MIX, 5 skorla Orgless4, 5 skorla CRASHERS ESPORTS ekibi oldu.

Günün üçüncü karşılaşmasında ise Erangel’e geçilmişti. İlk maçıda kazanmış olan eski BBL kadrosu “Orgless” bu haritada da  12 skorla WWCD’ye ulaştı. Üçüncü maçın endgamesinde yer alan diğer takımlar ise elenme sıralarına göre sondan başa; 11 skorla WE ARE NOT MIX, 2 skorla MTB Esports, 4 skorla VOLTRAN Esports oldu.

Günün dördüncü karşılaşması yine Erangel’de oynandı. Bu maçta, davetli takımlardan Sarvem Esports 7 skorla ilk WWCD’sine ulaştı. Uzun süredir iyi bir performans gösteriyorlardı fakat WWCD’yi alamıyorlardı. Dördüncü maçın endgamesinde yer alan diğer takımlar ise elenme sıralarına göre sondan başa; 17 skorla ADR Farmers, 10 skorla Pcific Esports, 0 skorla Mix It For The Biscuit ekibi oldu.

Günün ve Upper Bracket’ın son karşılaşmasıda yine Erangel’di. Upper Bracket’ın kapanış maçında davetli olan fakat dağılacaklarını duyurmuş olan STARDUST ekibi 4 skorla WWCD’yi aldı. Kapanış maçının endgamesinde yer alan diğer takımlar ise elenme sıralarına göre sondan başa; 19 skorla Orgless, 1 skorla MTB Esports, 4 skorla Voltran Esports oldu.

Protality Season 6 Upper Bracket Genel Puan Durumu:

Puan durumunda ilk 8’de bulunan takımlar kendilerini finale atmayı başardı. Kalan 16 takım ise Lower Bracket’ta son kozlarını oynayarak turnuvadan elenmemeye ve finale çıkmaya çalışacaklar.

Finale Çıkmayı Başaran Takımlar:

Upper Bracket ikinci gün yazımızda (Buradan ulaşabilirsiniz) Orgless ekibinin daha oynayacak 5 maçı olduğu için iyi işler çıkarıp liderlik koltuğunu alabileceğini öngörmüştük ve dediğimiz şey tam olarak oldu. Bir günde 81 puan ise inanılmaz bir performans fakat Protality Season 6’nın gün rekoru değil. Rekor, Açık Elemeler’de bir günde 91 puan toplamış olan HOWL’a ait. Orgless kadrosu hakkında sıkça konuştuk. Kendileri ETİGET’e dayanan bir hikayeden sonra BBL’de bulundular ve şuanda kulüp arıyorlar.

WE ARE NOT MİX; Zuveris, Corpsebag ve Toygar’ın beraber oynadığını sıkça gördük Otherside Esports, Çamlıca Espor, 212 Espor gibi kulüplerde de beraber oynadılar şimdi ise mix olan kadro yanlarına ICONNIX’ide alarak ,beklenmeyen, başarılı bir underdog performansıyla kendilerini finale atmayı başardı.

ADR Farmers; troll gibi gözüken takım isimlerinden dolayı fazla konuşulmaması sonucu underdog kalan bu kadro tamamen tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Odunmavisi ve westN geçmişte 816 ve FUT Esports gibi kulüplerde bulunmuşken Digital Athletics ve ETIGET’de bulunmuş Hueth’de burada son olarak RavenGOD ise bir çok turnuvada iyi mixlerde gördüğümüz bir oyuncu. Kadro isimlerinin hakkını vererek kill puanları ile kendilerini finale atmayı başardı.

Sarvem Esports; yeni kadro yapılanmaları ile turnuvaya davet aldı ve davetinde hakkını vererek stabil oyunla kendilerini finale atmayı başardı.

DenizBank İstanbul Wildcats; bir başka davetli takım olan İW’de yine yeni kadrosuyla kendini finale atmayı başardı. Şuanki kadrolarını geçen sezona göre daha iyi bir açılış yaptı.

Digital Athletics; A grubu takımı oldukları için bugün hiç maç oynamadılar ve performansları hakkında ikinci gün yazımızda sıkça konuştuk. DA yeni kadrosuyla halen alışma sürecinde gibi görünsede kendisini finale atmayı başardı.

Orgless4; ORG4’da değişim yaradığı ekiplerden. Kadroda yapılan oyuncu değişiklikleri ile oyunları hem daha agresif hemde daha stabil. Bu değişim onları finale taşımaya yetti, finalde yeticek mi ? Göreceğiz.

HOWL; açık elemelerdeki inanılmaz performanslarını Upper Bracket’a yansıtamasalarda kendilerini ilk 8’e atmayı başardı agresif kurtlar. Finaller için belirli analizleri yapıp lobiye hazırlandıktan sonra finalde daha agresif oynayacakları kesin.

Kalan 16 takım ise Lower Bracket’ta son kez yarışacak. Tüm ekiplere başarılar dileriz, iyi olan kazansın.

Protality’de maçlar son hızıyla devam ediyor. Dördüncü gün maçları, hemen bugünün ardından yani 28.02.2023 tarihinde oynanacak. Maçları; Buradan izleyebilirsiniz.

Upper Bracket Gün 2’yi değerlendirdiğimiz haberimiz: Protality Season 6 Upper Bracket İkinci Gün Sonuçları!

editor
2020'den beri bir şekil de espor ile iç içe. Sosyal medya, yönetim, oyuncu ve nicesi. Genelde görülmeyene değer verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir