mix PUBG PUBG Haberleri

PUBG Bölgesel Partner Takımları Duyurdu! Temsilcilerimiz Partner Oldu Mu?

PUBG Bölgesel Partner Takım lardan önce; PUBG’nin Global Partnerlerini bir kaç ay önceki haberimizde derlemiştik, o haberimize ulaşmak için: PUBG 2023 Global Partner Takımları Belli Oldu! Temsilcilerimiz Partner Olabildiler Mi?

GLOBAL Partner Takımlarında maalesef ki yüzümüz gülmemişti ve bizimde bulunduğumuz EMEA bölgesinden seçilen iki Global Partner Takım’da bizim temsilcilerimizden, Türk espor kulüplerinden, değildi.

PUBG, Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşım ile PEC’i ve EMEA bölgesel Partner Takımlarını duyurdu.

PEC Nedir?

PUBG EMEA Championship, kısaca ve genel kullanımıyla “PEC”; 2023 yılındaki Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerini kapsayarak düzenlenen ilk resmi PUBG turnuvasıdır.

PEC’de oynayabilmenin iki yolu var, bunlar:

  • Global Partner Takım olarak yada PUBG Bölgesel Partner Takım olarak davet almak.
  • 256 takımın katılacağı açık elemeleri ve sonraki aşamaları geçerek finallere kadar kalmayı başarmak.
    Açık elemelere Kayıt olmak için: PEC: Spring

 

PEC | Turnuva takvimi
PEC | Turnuva takvimi

 

PEC | Turnuva formatı
PEC | Turnuva formatı

PUBG Bölgesel Partner Takım olmak ne sağlıyor?

Yazımızın üst kısmında aslında bundan bahsettik. Davet kısmı partner takımlara ve Türkiye’nin en büyük PUBG etkinliği olan Protality’e özel bir şey.

Global Partner Takımların aksine PUBG Bölgesel Partner Takımların oyun içi kostümleri maalesefki olmuyor. Fakat geçmişte FUT Esports’da gördüğümüz gibi işbirliklerini görebiliyoruz. Temel olarak ise Bölgesel Partner Takımlara şuanlık sağlanan şey PGC ve diğer turnuvaların ilk basamağı olan PEC’de ikinci tura davet almak. Turnuva formatında bu ikinci tur “Playofflar” olarak geçiyor.

Takımların seçilmesinde Global Partner Takımlar ile aynı kriterlerin ele alındığınıda hatırlatmak gerekiyor.

 

EMEA PUBG Bölgesel Partner Takımlar:

Global Partner Takımlar kriterlerine uyan ve aday olan üç temsilcimiz, Global’e seçilemesede Bölgesel Partner Takımlar’a girmeyi başardı.

Bölgesel Partner Takım Kadroları ise şu şekilde:


Acend:


BBL Esports:

Antrenman maçlarına göre BBL Esports yeni oyuncular deniyor ve kadroda değişim öngörüyor fakat resmi bir duyuru olmadığı için bu durum yazıya dahil edilmedi.


Digital Athletics:

BBL Esports için bahsettiğimiz durum Digital Athletics içinde geçerli. Aktif olarak sözleşmesi bulunan Hueth‘in yazılmama sebebi ise bir başka haberimizde de bahsettiğimiz üzere Digital Athletics kulübünün resmi olarak Hueth’in tekliflere açık olduğunu duyurması.


Entropiq:

FUT Esports:

FUT, kadrosu konusunda tamamen muallakta olan bir oluşum. Fakat yanlız değiller Global Partner Takım olmasına rağmen kadrosu halen belli olmayan kulüplerde bulunuyor. Elimizdeki son verilere göre kadroda aktif olarak bulunan tek oyuncu xLyron. Odunmavisi ve westN Twitter hesapları üzerinden yaptıkları paylaşım ile LFT durumunda olduklarını duyurdular. Bir süre önce trafik kazası geçiren ve halen iyileşmekte olan rup7ure ise MTB Esports‘un bünyesinde sözleşmeli olarak bulunuyor.


PUBG Bölgesel Partner Takım Duyuruları yapıldı ve ortam tekrardan gerildi. Bazı tepkiler tekrarlandı:

PCS 7 Europe şampiyonu olan Question Mark oyuncusu Adouz1e hislerini Twitter üzerinden şöyle paylaştı:

”PCS 7 Şampiyonu olduk ve PGC 2022’yi ilk 7’de bitirdik fakat PEC‘e açık elemelerden başlıyoruz, ne diyeceğimi bilemiyorum.”

PUBG Bölgesel Partner Takım oyuncusu olamayan Adouz1e’nin sinirini paylaştığı ve oyunu hırsla oynayacağını belli ettiği bir başka tweeti ise:

 

Bölgesel Partner Takım olmayı başaran temsilcilerimiz başta olmak üzere tüm temsilcilerimize hem PEC‘de hemde yakın zamanda başlayacak olan Protality‘de başarılar dileriz.

editor
2020'den beri bir şekil de espor ile iç içe. Sosyal medya, yönetim, oyuncu ve nicesi. Genelde görülmeyene değer verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir