PUBG Mobile En Güçlü Silah Rehberi mix PUBG Mobile

PUBG Mobile En Güçlü Silah Rehberi

PUBG Mobile, Battle Royale oyunu türünün en popüler oyunlarından biridir ve oyunun en önemli unsurlarından biri silahlardır. Oyuncular, birçok farklı silah seçeneği arasından seçim yapabilirler. Bu makalede, PUBG Mobile için en güçlü silahlar hakkında bilgi vereceğiz

  • M416

Oyunun en popüler silahıdır. Fazla tepmemesi ve oyun içinde bulma kolaylığı oyuncular açısından sık tercih edilmesine olanak sağlamaktadır. 5.56 mermi türünü kullanır. Namlu ağzı, tutamaç, şarjör ve dipçik olmak üzere 4 adet eklenti eklenebilir. Holografik nişangah, lazer nişangah, 2x, 3x, 4x ve 6x dürbün takılabilir.

M416
M416
  • BERLY M762

Saldırı silahları arasındaki en güçlü ikinci silahtır. Geri tepmesi fazladır ve kullanımı oldukça zordur. 7.62 mermi türünü kullanır. Namlu ağzı, tutamaç ve şarjör olmak üzere 3 adet eklenti eklenebilir. Holografik nişangah, lazer nişangah, 2x, 3x, 4x ve 6x dürbün takılabilir.

BERLY M762
BERLY M762
  •  AWM

Oyunun en güçlü keskin nişancı silahıdır. Sadece hava sandığından çıkar. 3 level kask ve zırha dahi tek atar. Mermi sayısı sınırlıdır. Boşa harcamamaya dikkat edin! Namlu ağzı, şarjör ve dipçik olmak üzere 3 adet eklenti takılabilir. Holografik nişangah, lazer nişangah, 2x, 3x, 4x 6x ve 8x dürbün takılabilir.

AWM
AWM
  • M24

Oyunun en güçlü ikinci keskin nişancı silahıdır. Haritada her yerde bulunabilir. 3 level kaska ve yeleğe tek atamaz. 7.62 mermi türünü kullanır. Namlu ağzı, şarjör ve dipçik takılabilir. Lazer nişangah, holografik nişangah, 2x, 3x, 4x, 6x ve 8x dürbün takılabilir.

M24
M24
  • Groza

Oyunun AKM ile birlikte en güçlü saldırı silahıdır. Sadece hava sandığında bulunur. Geri tepmesi fazladır ve kullanımı zordur. 7.62 mermi türünü kullanır. Sadece susturucu ve şarjör eklenebilir. Holografik nişangah, lazer nişangah, 2x, 3x, 4x ve 6x dürbün takılabilir.

GROZA
GROZA
  • AKM

Groza ile hasarları eşittir. Geri tepmesi fazladır. Saldırı silahlarına göre atış hızı biraz yavaştır. M762 ve M416 kadar tercih edilmez. Silaha alışık değilseniz sizi yarı yolda bırakabilir. 7.62 mermi türünü kullanır. Namlu ağzı ve şarjör eklenebilir. Holografik nişangah, lazer nişangah, 2x, 3x, 4x ve 6x dürbün takılabilir.

AKM
AKM
  • AMR

Hemen hemen oyuna yeni eklendi diyebileceğimiz silahlardan birisidir. Sadece hava sandığından çıkar ve .50 ACP mermi türünü kullanır. Oyundaki tüm kasklara tek atabilir ancak 2 ve 3. seviye yeleklere tek atamaz. Mermisi oldukça sınırlıdır. Tercih edilme oranı düşüktür. Silaha herhangi bir eklenti eklenemez. Holografik nişangah, lazer nişangah, 2x, 3x, ,4x, 6x ve 8x dürbün takılabilir.

AMR
AMR
  • MK14

Otomatik keskin nişancı sılahları arasındaki en güçlü silahtır. Sadece hava sandığından çıkar. Tekli ve otomatik atış modlarına sahiptir. 7.62 mermi türünü kullanır. Namlu ağzı, şarjör ve dipçik olmak üzere 3 eklenti eklenebilir. Holografik nişangah, lazer nişangah, 2x, 3x, 4x, 6x ve 8x dürbün takılabilir.

MK14
MK14

Acil Durumlar İçin Mobil Uygulamalar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir