PUBG Mobile National Championship Türkiye Tamamlandı! mix PUBG Mobile

PUBG Mobile National Championship Türkiye Tamamlandı!

PUBG Mobile National Championship Türkiye Aşaması final maçları tamamlandı. İlk günü Başakşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde düzenlenen PMNC finallerinin ikinci günü online olarak oynandı. 16 takım, 8 slotluk PUBG Mobile Pro League bileti ve 500.000 TL’lik ödül havuzundan pay alabilmek için PMNC’de mücadele etti. Haberimizden günün özetine ve öne çıkan anlarına ulaşabilirsiniz.

PMNC’de yer alan tüm takımlara buradan ulaşabilirsiniz

PUBG Mobile National Championship Türkiye 2. Gün Özeti

1. Maç = ERANGEL

İkinci günün ilk maçı ERANGEL haritasında oynandı. Fenerbahçe Espor 15 öldürme puanı ile  haritayı kazanırken aldığı 6 öldürme skoru ile Fenerbahçe oyuncusu Kezzers haritanın en iyi oyuncusu oldu.

2. Maç = SANHOK

SANHOK haritasında oynanan günün ikinci mücadelesinde haritayı kazanan ekip 11 öldürme skoru ile Digital Athletics olurken haritanın oyuncusu Fenerbahçe’den aldığı 6 skor ile OwnerP88 oldu.

3. Maç = ERANGEL

PMNC’nin üçüncü maçı ERANGEL haritasında oynandı. Haritanın kazananı 18 öldürme skoru ile KAOS Espor olurken haritanın oyuncusu KAOS ekibinden 7 öldürme skoru ile Lordcedric oldu.

4. Maç = MIRAMAR

Günün dördüncü karşılaşması MIRAMAR haritasında oynandı. Heyecanın giderek arttığı mücadelelerde takımlar ilk 8’e girmek için son kozlarını oynamaya devam ettiler. Dördüncü maçın kazananı 10 öldürme skoru ile Getso Esports olurken haritanın en iyi oyuncusu 5 öldürme skoru ile Getso ekibinden Snoz oldu.

5. Maç = ERANGEL

ERANGEL haritasında oynanan günün beşinci mücadelesinde galibiyeti 13 öldürme skoru ile Melise Esports alırken maçın en iyi oyuncusu 6 öldürme skoru ile Melise’den Clutch19 oldu.

6. Maç = MIRAMAR

Günün ve PMNC’nin son mücadelesi MIRAMAR haritasında oynandı. PMNC’nin son galibiyetini alan takım 13 öldürme skoru ile Digital Athletics olurken maçın en iyi oyuncusu DA’dan UPFOR17 oldu.

PUBG Mobile Pro League Türkiye Bileti Alan Takımlar Belli Oldu

İlk 8 sırayı alan takımların Pro League yükseleceği PUBG Mobile National Cahmpionship’de PMPL bileti alan takımlar belli oldu. Bu takımlar ise şu şekilde;

  1. Digital Athletics
  2. Getso Esports
  3. KAOS Espor
  4. Bad Boys Reborn
  5. Melise Esports
  6. MaviDance Esports
  7. MY Colors
  8. Galakticos

PUBG Mobile Pro League Bileti Alamayan Takımlar 

  1. Fenerbahçe Espor
  2. Galatasaray Espor
  3. SOLO Esports
  4. ROM Squad
  5. Lucky7 Esports
  6. AWA Esports
  7. NWA Esports
  8. Dark Passage

PUBG Mobile National Champions sonunda oluşan puan durumu

Türkiye’nin önemli spor kulüplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray PMPL’e yükselmeyi başaramadı 

Fenerbahçe Espor, geçtiğimiz aylarda League of Legends tarafında da devam etmeyeceğini belirtmişti. Yıllar boyunca tüm oyunlarda hep zirvede oynamayı hedefleyen Fenerbahçe’de LoL’den sonra PUBGM’de de gözle görülür bir düşüş gerçekleşti. 2021 yılında dünyanın en iyi 16 takımından biri olarak PMGC’ye katılmayı başaran takım 2022 sonunda PMPL Türkiye’de başarısız olup PMNC’ye düşmüştü. Sarı lacivertli ekip bugün PMNC finallerinde ilk 8’de kalmayı başaramayınca 2023 yılında PMPL umutları da sona erdi. Hiç beklenmedik bu sonuç sonrası PUBG Mobile konusunda takımın nasıl bir adım atacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.

Aradığı başarıyı PMPL’de bulamayan ve PMNC’ye düşen bir diğer takım ise Galatasaray. PMPL’den elendikten sonra Raum ve Arwin’i kleyerek kadrosunu güçlendiren Galatasaray PMNC’de de istediğini elde edemeyerek tekrar PMPL’de mücadele etme hayalina veda etti. PUBG Mobile oyununda istediği başarıları elde edemeyen Galatasaray kulübünün nasıl bir yol izleyeceğini birlikte takip edeceğiz.

PUBG Mobile National Championship Türkiye İlk Gün Maçları Tamamlandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir