PUBG Sunucularının 2023 Sezonu İle İlgili Yorumları mix PUBG PUBG Haberleri

PUBG Sunucularının 2023 Sezonu İle İlgili Yorumları

2022 yılı PUBG açısından oldukça hızlı geçerken temsilcilerimiz bu hıza ayak uyduramadılar. Yerel turnuvalarda bizlere göze hoş gelen oyunlar izleten takımlarımız bu oyunları Avrupa lobilerinde sergileyemediler. Başarısız geçen bir yılın ardından temsilcilerimiz 2023 PUBG sezonuna iddialı kadrolarla giriş yaptılar. Bu yazımızda PUBG sunucularının 2023 PUBG sezonu Türk takım kadroları ile ilgili yorumlarını inceleyeceğiz.

Değerli yorumlarını bizlerle paylaşan Utku “utimikk” Taşyürek, Buğrahan “Wreckage35” Şevke, Timur “Timurlengx” Günay’a teşekkür ederiz.

PUBG Sunucularının Türk Takım Kadroları İle İlgili Yorumları

  • Digital Athletics, IROH transferi sonrası kadrosunu iyice güçlendirdi. 2023 sezonu için Mert-Mitraleius-Iroh-Codemarco dörtlüsünü nasıl buluyorsunuz ? 

Wreckage35 : Her zaman söylediğimiz bir şey vardır. Bu arenada istediğin aim gücüne sahip ol taktiksel ve strateji olarak bazı şeyler yeterli değil ise başarı gelmez. Güzel bir kadro, daha iyi olacaklarını ve farklı bir Digital Athletics izleteceklerini düşünüyorum.

Timurlengx : Birbirini tanıyan, ne istediklerini bilen ve istedikleri zaman oyunu domine edebilecek tecrübeli bir kadro. Kritik bir nokta var, bu tarz başarıya ulaşmış oyuncuların en dikkat etmesi gereken kısım istikrar. Biz zaten en iyisiyiz moduna girerlerse işleri oldukça zorlaşacaktır.

utimikk: DA için 2023 bir çıkış senesi olmak zorunda. Bu kadronun hedefleri büyük olarak kuruldu, sıra onları uygulamakta.

 

  • FUT Esports 2023 sezonu için yabancı oyunculardan oluşan bir kadro kurmayı tercih etti. Bu tercih FUT’un PGC’ye MEA slotundan gidemeyeceği anlamına geliyor. FUT Esports’un bu kadro tercihini nasıl değerlendiriyorsunuz ve beklentileriniz nelerdir ?

Wreckage35 : Türkiye PUBG lobisinde sıkıntı çektiğimiz en büyük şey istikrar istikrar istikrar. Kurdukları kadro hem tecrübeli hem de birçok başarıya sahip bir kadro. Bütünlük güzel gözüküyor. Eğer her şey yolunda gider ise Avrupa lobileride FUT Esports rüzgarı eser.

Timurlengx : Yabancı yıldızlardan kurulu bu kadroda oyuncuların birbirlerini iyi tanıdığını yaptıkları yayınlardan ve sosyal medyadan biliyoruz. Kimya sorunu yaşayacaklarını düşünmüyorum. Sadece bir alışma süreci yaşayacaklardır. Sene başında çok beklentim yok. Beklentim yok derken başarı gelmez demiyorum. PEC’de ilk 5 çok rahat görebilir bu kadro. Asıl başarılar uzun vadede gelecektir. Biraz sabırlı olmak lazım. FUT yönetimini tebrik ediyorum. PUBG’de yılın transferlerine imza attılar. PGC’de ilk 5’de yer alacaklarını düşünüyorum.

utimikk: FUT önce Avrupa’da sonra da dünyada bir şampiyonluk alabilir. Üst Grup performansları bunun fragmanı olarak değerlendirilebilir. Performanslarını merakla bekliyorum.

 

  • BBL Esports kadrosunda yer alan Quetpa,Thenderlost ve Onur ile yollarını ayırarak, Smash önderliğinde bir kadro kurdu. Kadroda yabancı oyuncu tercihleri ile beraber PGC’ye Avrupa slotundan gitmeye çalışacaklar. BBL Esports’un kadro tercihini nasıl buluyorsunuz ve 2023 sezonu için beklentileriniz nelerdir ? 

Wreckage35 : Smash Türkiye’de ender bulunan oyunculardan bir tanesi ve kalitesi tartışılmaz. Kadroya dahil edilen isimler muazzam isimler ama iletişim kurulabilecek mi ? Bu takımın lideri kim olacak ? Kafamda çok soru işareti var. Eğer kaos çıkan bir takım olmaz ise gururlanacağımız bir kadronun bizleri beklediğini söyleyebilirim.

Timurlengx : BBL yılın en iyi transferlerini yapan bir başka ekibimiz. FUT’a söylediklerime yakın şeyler söylemekle beraber buradaki kilit isim Smash. Furkan takıma nasıl uyum sağlayacak bu çok merak ettiğim bir konu. Ya çok iyi adapte olacak mükemmele ulaşacaklar yada tamamen patlayacakmış gibi hissediyorum ortası yok sadece his. Bu kadroya baktığımda agresif oyuna mükemmel uyabilecek oyuncular var. Ama beni asıl endişelendiren işin strateji tarafı. İzleyip beraber göreceğiz. PGC’de ilk 5 yapmalarını bekliyorum.

utimikk: BBL için kadro seçimi güzel duruyor ama karma kadrolar bazen problem çıkartabiliyor. Özellikle Smash’in performansı ne yönde etkilenecek ön görmek zor. Kadro bütünlüğü ve iletişim çok önemli olacak.

 

  • Sarvem Esports geçtiğimiz günlerde PROTALITY Sezon 6 şampiyonu oldu. Düzenlenen antreman maçlarında Avrupa takımlarına karşı zirveyi oldukça zorluyorlar. 2023 sezonu için Sarvem Esports’dan beklentileriniz nelerdir ?

Wreckage35 : Protality onların şu zamana kadar ucundan kaçırdıkları ve zirveyi zorladıkları bir turnuva. Sonunda şeytanın bacağını kırıp zirveye oturdular. Onları çok beğeniyorum. Çizgiyi bozmadan devam ederler ise harika bir sezon geçirebilirler.

Timurlengx : Sarvem bu sene çok konuşulacak takımlardan birisi olacak bence PUBG’de. Uzun süre beraber oynamanın ve çok fazla antrenman yapmanın vurgusunu yıllardır yapıyorum en iyi örneklerden birisi oldu son Protality şampiyonu Sarvem. Oyuncular ve takım inanılmaz bir antrenman süreci geçirdiler herkes kadro değiştirir ya da sıfırdan kadro toplarken Sarvem antrenman yaptı kendisini geliştirdi. Bu sene beklentilerim global etkinliğe katılıp tecrübe edinmelerinin yanı sıra PEC finallerinde ilk 3 ve bir Protality finalinde ilk 2.

utimikk: Sarvem seneye açılışı güzel bir şekilde yaptı. İşler Türkiye’de iyi başlamış olsa bile Avrupa arenasında daha fazla deneyim ihtiyaçları var. Kazandıkları tecrübeyi birebir oyuna yansıtmaları gereken bir sene olacak.

 

  • HOWL Espor kadrosunda uzun süredir değişime gitmiyor ve kadrosunu koruyor. Bu süregelen birlikteliğin HOWL’a yaradığını görüyoruz. HOWL Espor bu sezon MEA slotundan PGC’ye gitmeyi başarabilir mi ?

Wreckage35 : HOWL’da sorun olan şey taktikseldi.  Apocalyp’in koçluğa oturması ile beraber bu açığı kapattıklarını düşünüyorum. Kurt ulursa kuzular kaçar. Kendilerinden beklentim çok büyük.

Timurlengx : HOWL kadrosu uzun süredir değişmiyor ancak işin taktik kısmında Apocalyp’in gelmesi ile önemli bir değişikliğe gittiklerini düşünüyorum. Antrenmanın ve kadro bütünlüğünün bize en iyi kanıtıdır HOWL ekibi. Geçen sene çok ucundan kaçırdılar bazı başarıları bu sene bunları aşacaklardır. Her oyuncuyu tek tek övmeye gerek yok komple takımı ve organizasyonu övmek lazım. PGC’ye kalmalarını istiyorum. Sonuna kadar hak ediyorlar.

utimikk: 2022 HOWL ekibinin çıkış senesi oldu. Türkiye için iyi bir oyun ortaya koydular. Geçen sene Avrupa arenasında elde edilen tecrübeleri bu sene sahaya dökme zamanı. Kendilerini geliştirmek yaptıkları en iyi şeylerden biri.

 

  • Thenderlost,Quetpa,Onur ve xLyron tekrardan birleşerek organizasyon aradıklarını, bulana kadar da ORGLESS(EU) takım adıyla turnuvalarda yer alacaklarını açıkladılar. Kadronun Galakticos döneminde de birlikte olduğunu ve uyum sorunu yaşamayacağını biliyoruz. 2023 sezonu için ORGLESS(EU) kadrosundan beklentileriniz nelerdir ?

Wreckage35 : PEC istedikleri gibi geçmedi. Kadro her ne kadar birbirine alışık olsa da şu an bir çalkalanma dönemindeler. Tekrardan eski düzeni oturtmaları lazım. Onlar da rekabete dahil olunca daha çekişmeli bir sezon izleyeceğiz.

Timurlengx : ORGLESS (EU) ekibi yerel etkinliklerde en çok başarıyı yakalamış ancak yurt dışında hep birşeyleri ucundan kaçırmış bir ekip. Kesinlikle boşta kalmamalılar. Buradan önemli espor kulüplerine sesleniyorum. Önünüzde çok iyi bir kadro var mutlaka değerlendirin. Bence mutlaka globale gönderebileceğimiz kadrolardan bir tanesi.

utimikk: Kadronun eskiden birlikte oynaması şu an uyum sorunu olmayacağı anlamına gelmeyebilir. BBL gibi bir takımın bünyesinden çıktıktan sonra organizasyonsuz devam etmek onlarda motivasyon problemlerine yol açabilir. Özellikle rakiplerin böylesine dişli olduğu bir arenada işleri epey zor olacak fakat başarabileceklerine inanıyorum.

  • Team Ready adı altında yanlarına koç olarak SIXMO’yu alan westN,odunmavisi,Shilla,Grown dörtlüsü bu sezon PGC’ye katılacak MEA takımı olabilecek mi ? Yeni sezonda Team Ready kadrosundan beklentileriniz nelerdir ?

Wreckage35 : SIXMO efekt dediğimiz bir şeyi sanırım bütün PUBG camiası kabul edebilir. Kadro yerinde duramayan kanı hızlı bir kadro. Tecrübe ve agresiflik uyum sağlarsa onlar için işler artık şova döner.

Timurlengx : Team Ready genç yetenelerin, Türkiye’nin en önemli strateji dehasıyla birleşmesi. Umarım bol antrenman yaparlar, en ufak başarısızlıkta düşmezler ve suçlu aramazlar. PUBG sürekli başarının olmadığı bir espor oyunu bunu unutmayın. Kadro bütünlüğünü uzun vadede korur ve yeterince çalışırlarsa bence Türkiye’nin en gelecek vaadeden kadrolarından birisi. Şundan eminim 1 sene sonra eğer bütünlüğü korur ve devam ederlerse çok konuşacağız çok.

utimikk: SIXMO uzun süredir arenada çok aktif olarak gündeme gelmedi. Bu süreci oyun metasını ve taktiklerini yakalamak için kullanmış olması önemli. Oyuncuların hepsi çok yetenekli, SIXMO’da daha önce başarılı olabileceğini kanıtladı. İyi başlanan günlerle birlikte bu takım epey can yakabilir

 

  • MTB Esports yenilenen kadrosuyla arenaya hızlı bir giriş yaptı. Birbirini uzun zamandır tanıyan bir ekip olarak gözüküyor. MTB’nin yeni kadrosu hakkında ne düşünüyorsunuz ? 

Wreckage35 : Geçtiğimiz dönemlerde kurdukları kadrolarla bir türlü başarıya ulaşamayan MTB Esports, yapmış olduğu 2 transfer ile oldukça güçlü gözüküyor. Beklentilerimizin yüksek olduğu takımlardan bir tanesi. Bu sezon zirveye oynayacaklarını düşünüyorum.

utimikk: Metebey transferi ilaç gibi geldi. Kadronun strateji ve taktik olarak pek bir eksiği yok. Transfer sonrası oyuncuların uyum sağlama süreci de epey iyi geçecek gibi duruyor. Girilen savaşlarda oyuncu kaybetmemek ve maç sonuna kendini atabilmek önemli olacak. Oradan sonra galibiyeti rahatlıkla getirebilecek bir takım.

PUBG EMEA Championship: Spring Üst Grup Tamamlandı!

Oyun Kahramanlarının Doğum Günleri ve Karakter Analizleri!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir