Dota 2 mix

Pyw Vici Gaming’e transfer oldu

Vici Gaming, geçtiğimiz günlerde kaptan Fade’in takımdan ayrılmasıyla oluşan boşluğu Pyw ile doldurdu. Böylelikle takım kadrosunu tamamlamış oldu.

Vici Gaming Dota Pro Circuit yaklaşırken 2 kez Major kazanan kadrosunun çoğunu takımda tutmayı başardı. Bununla beraber kaptan Fade’in boşluğunu Team Serenity’den Pyw ile doldurdular. Fade, Vici Gaming’e oldukça agresif bir oyun tarzı katıyordu. Takımın bu dinamik yapısını kaybetmek istemeyen organizasyon buna uygun bir oyuncu olarak Pyw ile anlaştı.

Başarılı oyuncu, The Serenity’de oynadığı son dönemde 3 numaralı pozisyonda oynuyordu. Fakat oyuncu VG’ye katılırken eski pozisyonu olan destek rolünde oynamaya devam edecek. Oyuncu TI8 sırasında oldukça başarılı bir performans sergilemişti fakat geçen sene beklentinin biraz altında kalmıştı. Vici Gaming gibi başarılı bir kadroya katılan oyuncu eski günlerine dönmek istiyor.

Transfer ile beraber gelecek sezon kadrosunu resmi olarak tanıtan organizasyon TI9’ı 5. Sırada bitiren geçen seneki kadrodan dört oyuncu ile yoluna devam ediyor. Her ne kadar takım kaptanını kaybetmiş olsa da istikrarlı ve başarılı bir kadro ile yeni sezona başlıyor olacak. Eğer Pyw’da kendi performansını yakalayabilirse bu sezon geçen sezondan çok daha başarılı bir VG bile izleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir