Rcoksteady Studios, bir Suicide Squad oyunu geliştiriyor mix

Rcoksteady Studios, bir Suicide Squad oyunu geliştiriyor

Rocksteady Studios, bugün Twitter’dan yaptığı paylaşım ile bir Suicide Squad oyunu üzerinde çalıştığını resmen doğruladı.

Oynu dünyasının sevilen stüdyolarından Rocksteady Studios, DC fanlarını sevindirecek bir haber verdi. Bir süredir, “Suicide Squad: Kill the Justice League” isimli bir oyun geliştirdikleri iddia edilen stüdyo, bu iddiayı kısmen doğruladı. Geliştirici ekip gerçekten de böyle bir oyun üzerinde çalışıyor.

Atılan tweet, bize bir hashtag, bir resim ve bir etkinlik verdi. Koydukları hashtag ile yeni oyun iddialarını doğrulayan ekip, tarih ve etkinlik olarak önümüzdeki DCFanDome etkinliğini gösterdi. Oyun ile ilgili detaylı bilgilere (kim bilir belki de bir tanıtım videosuna) 22 Ağustos’daki DCFanDome etkinliğinde ulaşacağız.

Stüdyonun attığı tweet’ee, Superman’in gözüktüğü bir resim de iliştirilmiş. Beyaz bir arkaplan üzerinde duran süper kahramanımızın kafasında artı şeklinde konulmuş bir Suicide Squad damgası var. Bu da, gerçekten de Justice League’e karşı olduğumuz bir oyun oynayabileceğimiz anlamına geliyor.

Rocksteady Studios, oldukça başarılı Batman oyunları ile kendine sektörde yer edinmiş, saygın bir oyun geliştirme stüdyosu. 2009’da çıkardığı Batman: Arkham Asylum’dan sonra 2011’de Batman: Arkham City ve 2015’de Batman: Arkham Knight oyunlarını çıkararak oyun dünyasına oldukça başarılı bir üçleme kazandırdı. Stüdyonun, 2015’de çıkardıkları Batman oyunundan sonra bir Suicide Squad oyunu üzerinde çalıştıkları zaten düşünülüyordu.

Rocksteady Studios’un yeni oyunu ile ilgili şu anda elimizde pek bir bilgi yok. Ekip, DCFanDome etkinliğinde yeni yapımlarıyla ilgili gerekli tanıtımları yapacaktır.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir