mix

Red Bull, Fortnite yayıncısı Ninja’ya sponsor oldu

Red Bull, şu anda oyun dünyasının en popüler yayıncısı olan Ninja’ya sponsor oldu. Bu duyuru ile birlikte aynı zamanda düzenlenecek Fortnite: Battle Royale turnuvasının da detayları açıklandı.

Twitch yıldızı Tyler “Ninja” Blevins’in yeni sponsoru Red Bull olarak açıklandı. Twitter üzerinden yapılan açıklamayla birlikte yıldız yayıncı beşinci Red Bull espor atleti oldu ve TSM’in Super Smash Bros Melee oyuncusu William “Leffen” Hjelte gibi oyuncuların arasına katıldı.

Sponsorluk anlaşmasıyla birlikte Red Bull önümüzdeki ay Ninja’nın memleketinde düzenelecek Fortnite: Battle Royale turnuvasının detaylarını da açıkladı.

Red Bull Rise Till Dawn ismindeki turnuva 21 Haziran tarihinde 8.21 saatinde Chicago’da başlayacak. Willis Tower’da düzenlenecek turnuvada duolar gece boyunca yarışacak ve 5:35’te güneş doğana kadar mücadele devam edecek. Turnuvanın 5.000 dolara yakın bir ödül havuzuyla bulunuyor. Ayrıca etkinlikte puan sistemi uygulanacak.

Oyun sonu konumlarına ve kill skorlarına göre puanlar toplayacak takımlar, eğer Ninja ve takımını da öldürürlerse bonus puan kazanacak. Victory Royale’e ulaşan ekipler 10 puan kazanacakken Ninja’nın takımını öldürmek de aynı değerde olacak. Güneş doğduğunda en çok puana sahip olan ekip şampiyon olarak büyük ödüle ulaşacak.

Sadece zaferleri değil öldürmeyi de ödüllendiren format ile birlikte birçok Fornite oyuncusunun turnuvaya ilgi göstermesi bekleniyor. Fornite: Battle Royale’in popülerliği durdurulamaz bir şekilde yükselirken organizasyonlar da bu tür turnuvaların sayısını arttırmak için elinden geleni yapıyor.

League of Legends oyuncusu, aynı zamanda profesyonel sahnenin sıkı takipçisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir