League of Legends League of Legends Haberleri mix

Rift Rivals’da finalin adı 1907 Fenerbahçe Espor – Vega Squadron

Rift Rivals’da Grup Aşaması tamamlandı. Temsilcilerimizin domine ettiği turnuvada Rus tarafı yalnızca üç galibiyet alabildi. Kazandığımız 13 galibiyetle Rusya bölgesinden ne kadar üstün olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. Final Aşaması’nda bölgemizin temsilcisi namağlup 1907 Fenerbahçe Esport oldu. Rakibimizse Vega Squadron!

Team AURORA 1-0 M19

M19’la bol skorlu karşılaşmalar devam ediyor. Rahat olduğumuz tercihlere yöneldiğimiz karşılaşma oldukça kolay geçti Aurora adına. Agresif geçen erken oyunda Wisdom’ın karşı orman baskısı ve alt koridordaki üstünlüğümüz elimizi rahatlattı. Daha 20.dakikada 39 skor’a sahne olan karşılaşmayı Aurora, aldığı Baron güçlendirmesinin de yardımıyla 25.dakikada kapattı. M19’un matematiksel olarak şansı kalmazken AUR diğer temsilcilerimizin alacağı sonuçları beklemeye başladı.

Oyunfor.CREW 1-0 Vega Squadron

Naehyun’un Aurelion Sol tercihiyle Vadi’ye indiği karşılaşmaya Crew aslında iyi başlamıştı. Aklı başında oyun tarzı ve doğru rotasyonlarla bir bir düşen kuleler Crew’u öne geçirmişti. Fakat yapılan yanlış takım savaşları ve 16.dakikada verilen katliamla Vega Squadron karşılaşmaya geri döndü. Crew 24.dakikada aldığı Baron güçlendirmesiyle ipleri geri aldı. Oyunu rakibinin üstüne yıkan Crew dakika 35’te bir kez daha Baron güçlendirmesini aldı ve erken oyunda zora soktuğu karşılaşmayı kazanmayı bildi.

Team AURORA 1-0 Vaevictis eSports

Ruvelius Sama’nın elinde s0nunda Draven gördüğümüz karşılaşmada Aurora, rakibimi Vadi’ye gömdü. Koridor aşamasında alınan birebir skorlarla üstünlüğünü hissetiren Aurora daha 14.dakikada rakip inhibitörünü düşermeyi başardı. 19.dakikada Nexus’u düşüren temsilcimiz turnuvayı üç galibiyet ve tek yenilgiyle kapattı. Vaevictis eSports ise turnuvadan galibiyet çıkaramadı.

1907 Fenerbahçe Espor 1-0 Virtus.pro

Virtus.pro Rek’Sai’nin erken baskınlarıyla öne geçti ve kontrolü eline aldı. Güçlenen Rumble ekibimize sıkıntı yaratsa da 24.dakikada aldığımız katliamı Baron güçlendirmesiyle süsledik ve oyuna ağırlığımızı koyduk. On dakika aldığımız ikinci güçlendirmeyle de rakip üssüne girdik ve başarılı bir kuşatmakla karşılaşmayı kazandık. Padden, Xayah ile aldığı dörtte dört ile maça damgasını vurdu. Turnuvayı kayıpsız kapatan Fenerbahçe, finale çıkmak için Crew-Virtus.pro karşılaşmasının sonucunu beklemeye başladı.

BAUSuperMassive eSports 1-0 M19

Artık iddiası kalmayan iki ekibim mücadelesinde SUP rahat bir galibiyete ulaştı. Turnuvanın tamamında başıboş ve dağınık bir oyun sergileyen M19, SUP karşısında da gülen taraf olamadı. Dakika 22’de Zeitnot’un dörtte dördü ve alınan katliamla temsilcimiz inhibitörü düşürüp rakibin Nexus kulelerini aldı. 24.dakikada bir kere daha katliam alan SUP turnuvayı üç galibiyet ve mağlubiyetle tamamladı. M19 ise galibiyetin yanından dahi geçemedi Rift Rivals süresince.

Oyunfor.CREW 0-1 Virtus.pro

Grup Aşaması’nın son karşılaşmasında  Crew, bir iddiası bulunmayan  Virtus.pro karşısında darmadağın oldu. Günün tel tel dökülen ismi Elwind, favori şampiyonu Fiora’yla Vadi’de ruh gibi gezerken Virtus tarafında tüm oyuncular oldukça sağlam bir performans sergiledi. Özellikle Kreox harika Rek’Sai oyunuyla Virtus galibiyetinde başrolü oynadı. Ne bir kule, ne bir ejder alabilen Crew, yaklaşık 20 bin altın farkı yediği karşılaşmayı 35.dakikada kaybederek final şansını yitirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir