Rocket League ücretsiz oluyor mix

Rocket League ücretsiz oluyor

Arabalarla futbol oynadığımız rekabetçi çevrim içi spor oyunu Rocket League, bu yazın sonlarına doğru ücretsiz olacağını açıkladı.

2015’den beri oyun ve espor camiasında kendine yer edinmiş bir yapım olan Rocket League, alacağı bir sonraki güncelleme ile yeni bir evreye giriş yapıyor. Şu anda Steam üzerinden, 31 Türk Lirası vererek sahip olabileceğiniz oyun artık tamamen ücretsiz bir şekilde oynanabilir hale gelecek. Oyun, ücretsiz olmasının yanında artık Steam üzerinden elde edilemeyecek.

Yapımın geliştirici firması olan Psyonix’in, Epic Games tarafından satın alınması ile birlikte gerçekleşmesi beklenilen olay sonunda gerçekleşiyor. Önümüzdeki dönemlerde gelecek olan güncelleme ile birlikte hem yeni sezona giriş yapılacak, hem oyun ücretsiz hale gelecek hem de oyun, Steam’den kaldırılacak. Bu güncelleme aynı zamanda Rocket League’e gelecek olan gelmiş geçmiş en büyük güncelleme olacak.

Oyunu ücretsiz olmadan önce, Steam üzerinden satın alan oyuncular için ise paralarının karşılığını çıkaracak olan hediyeler dağıtılacak. Bahsedilen hediyeler, şunlar:

  • Oyun ücretsiz olmadan önce çıkan tüm Rocket League DLC’leri
  • Oyunu hangi sene oynamaya başladıklarını gösteren bir unvan
  • Legacy kalitesinde 200’den fazla common eşya
  • Golden Cosmos Boost
  • Diece-Oro tekerlekler
  • Huntress oyuncu banner’ı

2015 senesinden beri oyun camiasında yer edinen ve kendine kemik bir oyuncu kitlesi oluşturan Rocket League’i ücretsiz hale getirecek güncelleme için henüz kesin bir tarih yok. Yine de bahsedilen güncellemenin bu yaz bitmeden önce geleceği kesin.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir