mix

Rookie ‘sağlık sorunları’ sebebiyle Güney Kore’ye dönüyor

Güney Koreli ünlü League of Legends oyuncusu Rookie, ailevi sağlık sorunlarından dolayı bir süreliğine LPL‘e ara verip Güney Kore’ye dönecek.

Rookie, Güney Kore’ye geri dönüyor

Güney Koreli ünlü mid oyuncusu Song “Rookie” Eui-jin bir süreliğine Güney Kore’ye dönüyor. Ailevi sağlık sorunları sebebiyle memleketine dönmek zorunda kalan ünlü oyuncu, belirli bir olmayan bir süre boyunca Güney Kore’de kalacak.

Lige kötü bir başlangıç yapan Invictus Gaming ise, Rookie’nin memleketine dönüşüyle birlikte daha büyük bir yara alacakmış gibi gözüküyor. Takım bu mevsim boyunca çıktığı üç maçtan sadece bir galibiyet alabildi. Ve şu an 14 takımlı ligde 9. sırada yer alıyor. Çinli ekibin Rookie’nin memleketine dönüşüyle birlikte neler yapacağı ise şimdiden merak konusu.

Invictus Gaming’in resmi Weibo adresinden yapılan bilgilendirmeye göre, Rookie, Güney Kore’ye bir süreliğine döndü lakin ne zaman döneceği ise şimdilik belli değil. Ve takım uzun bir süre ünlü oyuncu olmadan müsabakalara çıkabilir. Lige halihazırda çok kötü bir başlangıç yapan köklü Çin ekibi, bir süre daha ‘olumsuz’ süreçler yaşamaya devam edecekmiş gibi gözüküyor.

2014 yılında Çin ligi LPL’de oynamak için memleketini terk eden ünlü mid oyuncusu, o zamandan bugüne değin Invictus Gaming’e sadık kalmış ve birçok başarıya imza atmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir