League of Legends mix

Royat Youth VFŞL ana kadrosunu dağıttı

Geçtiğimiz sezonun TBF şampiyonu Royal Youth, bu seneye de iddialı bir kadroyla hazırlanırken bugün kadroyu dağıttıklarını duyurdu.

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’ne çıktıklarından beri başarılı bir çizgide ilerleyen ekip, 2019 Yaz Mevsimi’nin de şampiyonu olmuştu. Sonrasında Worlds’de istediği başarıyı yakalayamasa da organizasyon League of Legends adına başarılı bir seneyi geride bırakmıştı.

Bu sezon Galatasaray Espor’un durumundan sonra Royal Youth da benzer bir krizle karşılaştı diyebiliriz. Ekip attıkları tweet ile kadronun dağıldığını duyurdu. Akademi takımına öncelik vereceklerini belirten ekibin 2020 VFŞL Kış Mevsimi için akademi takımıyla mücadele etmesi bekleniyor.

Royal Youth bu sezon Supermassive’den Fabfabulous, Bursaspor’dan Japone ve Beşiktaş’tan Holyphoenix ile anlaşmıştı. Yine oldukça iddialı bir kadro kuran ekibin ayrıca Güney Koreli Crash ile anlaşmaları bekleniyordu.

Organizasyon konu ile ilgili detaylı açıklama yapmadı. Fakat twitter üzerinden yapılan açıklamanın hemen ardından yayın açan Holyphoenix konunun sponsorlar ile alakalı olduğunu belirtti. Görünen o ki organizasyon sponsor ile yapılan anlaşmalarda bazı sıkıntılar yaşadı. Bakalım organizasyonun kendisinden bir açıklama gelecek mi?

1 Comment

  • ivedgi 12 Ocak 2020

    evvelden ne güzel virgüllere dikkat edlirdi ://///

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir