mix

Deadmau5 ve Secretlab sponsorluk anlaşması yaptı

Ünlü oyuncu koltuğu markası Secretlab ve birçok müzik sever tarafından tanınan prödüktör Deadmau5 sponsorluk anlaşması imzaladı.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbolcu Dele Alli ile de sponsorluk anlaşması yapan Secretlab’in bu seferki reklam yüzü Deadmau5 oldu. Şirket Cloud9 ve Team Secret gibi büyük espor organizasyonlarının da sponsoru. Bu alanda dünyanın en iyi firmalarından olan Secretlab Deadmau5 ile yaptığı anlaşmayla birlikte üstünde müzisyenin logosu bulunan oyuncu koltuklarının üretileceğini açıkladı.

Kanada doğumlu prodüktör ve DJ asi kişiliğiyle tanınıyor. Twitch kanalı üstünden stüdyosunda yeni şarkılar yapan isim PUBG ve Rocket League gibi oyunlar da oynuyor. Elektronik müzik alanında dünyanın en başarılı isimlerinden biri olması takipçi sayısının bir hayli yüksek olmasının en büyük etkenlerindne biri. Tabii sivri dili ve kendine has yorumları da izleyicilerinin en çok ilgisini çeken noktalar.

Mickey Mouse’tan esinlenilmiş Deadmau5 logosunu artık oyuncu koltukları üzerinde göreceğiz. 6 kez Grammy ödülüne aday gösterilmiş ismin oyunlarla olan bağını iyi analiz eden Secretlab’in bu adımı çok değerli. Espor ve müzik arasında oluşturulabilecek sağlam bir bağ iki sektörün de gelişimine büyük katkı sağlayabilir. Tabii bunu zaman gösterecek.

Şirket sponsorluk anlaşmalarını günden güne genişletiyor. Özellikle Kuzey Amerika’da en çok tercih edilen oyuncu koltuğu firmalarından biri olan Secretlab’in ilerleyen günlerde farklı sponsorluk anlaşmaları yaptığını görebiliriz. Haberde bahsettiğimiz Dele Alli ile yapılan anlaşmanın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Bakalım önümüzdeki günlerde bizleri nasıl gelişmeler bekliyor olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir