Oni 2.0 mix VALORANT

Sevilen Set Oni 2.0 İle Geri Döndü!

VALORANT renkli karakterleriyle, dinamik oynanış yapısıyla bilindiği kadar kostüm serileri ile de bilinen bir oyun haline geldi. Oyun içerisinde Yağmacı, Ejder Ateşi, Delipop, Asil, Kaos’un Başlangıcı, GAIA’nın İntikamı gibi sevilen kostüm serilerinden biri olan Oni, 2.0 ile tekrar karşımıza çıkıyor.

Oni 2.0

Koleksiyonun ilk versiyonunda Phantom, Guardian, Bucky, Shorty ve yakın dövüş olarak Pençe bulunuyordu. Set birinci bölüm birinci kısımda 7100 VP fiyatı ile oyuna eklendiğinden beri oyuncular tarafından çokça rağbet görmüştü. Koleksiyonun uzakdoğu ve samuray konularını ele alan teması, setin oyuncular tarafından çokça ilgi görmesinde büyük rol oynadı.

Oni 2.0
Oni 2.0

Oyuncuların uzun zaman beklediği Oni 2.0’nin müjdesi geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan sızdırılmıştı. VALORANT, bugün paylaşılan video ile resmi olarak Oni 2.0 koleksiyonunun geleceğini duyurdu. Setin önümüzdeki yamada, Bölüm 6 Kısım 2‘de oyuna eklenmesi bekleniyor.

Koleksiyonun toplam fiyatı 7100 VP olarak belirlendi. Set, içerisinde Vandal, Ares, Bulldog, Frenzy ve yakın dövüş silahı olarak Katana bulunduruyor. Koleksiyon içerisindeki her silahın 4 adet renk seçeneği ve Katana’nın yeni bir animasyonu bulunuyor.

Koleksiyonun ayrıntılı fiyat listesi ise şu şekilde:

•  Vandal – 1775 VP
•  Ares –
1775 VP

•  Bulldog –
1775 VP

•  Frenzy –
1775 VP

•  Katana –
3550 VP

Eternal Fire ESL Pro League’e Veda Etti!

PlayStation Plus Deluxe Gelecek Oyunlar

1 Comment

  • Nocbabapro 27 Şubat 2023

    İlk set daha güzeldi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir