Sevilen VALORANT Haritası Bind Geri Dönüyor mix VALORANT

Sevilen VALORANT Haritası Bind Geri Dönüyor!

Riot Games’in göz bebeği oyunu VALORANT, hiç şüphe yok ki son zamanların en dinamik ve en heyecan yaratan oyunu. Hal böyle olunca, oyunun bu heyecanını sürekli hale getirmek ciddi derecede zor hale geliyor. Fakat Riot Games, yılların getirdiği deneyim ile bunu çok iyi bir şekilde başarabiliyor. EMEA sisteminden ajanların gelişine kadar birçok örnek verebiliriz. İşte bu değişikliklerinden en yenisini geçtiğimiz saatlerde öğrendik. Sıkı durun, çünkü o harita geri dönüyor… Bind.

Geçtiğimiz aylarda, oyunun aktif harita havuzundan kalkan Bind, kısım 3 ile birlikte tekrar aramıza dönüyor. Aramıza döndüğü hali ilk halinden biraz daha farklı. Çoğunlukla “makyaj” şeklinde hitap edebileceğimiz birkaç ufak görsel değişiklik. Renkler ya da duvarlara eklenen bazı yenilikler. Bununla birlikte oynanışa etki edecek değişiklikler de oldu elbette.

Bind ve VALORANT

VALORANT Bind haritası, iki ana bölgeye ayrılmış bir Asya temalı bir harita olarak bilinir. Bu bölümler, B bölgesi ve A bölgesidir.

A bölgesi, iki ana giriş noktası olan bir açık alan ve bir bina içerir. Ayrıca, A bölgesinde Spike’ı yerleştirmek için üç farklı nokta vardır. Bu bölge, atıcıların çoğunun stratejilerinde genellikle ilk hedefidir.

B bölgesi, dar koridorlar, dar geçitler ve iki ana giriş noktası ile kapalı bir alandır. Bu bölgede Spike’ı yerleştirmek için iki farklı nokta vardır.

Bind haritası ayrıca Teleporter’ları içerir. Bu teleporter’lar, hızlı hareket ederek bir bölgeden diğerine geçmek isteyen oyuncular için oldukça kullanışlıdır. Ancak, bu avantajın yanı sıra, teleporter’lar aynı zamanda düşmanların saldırılarına açık olan riskli alanlar da olabilir.

Bu haritada takım çalışması ve strateji oldukça önemlidir. Savunma veya saldırı pozisyonunda, takım arkadaşlarınızla iletişim kurmak, haritayı iyi bilmek ve takımınızın güçlü yanlarını kullanmak, başarılı olmak için kritik öneme sahiptir.

Daha fazla VALORANT haberi için tıklayın

administrator
çok oynar bazen yazar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir