mix Overwatch

Shanghai Dragons kadroda değişiklikler yapmaya devam ediyor

Çin merkezli organizasyon yeni sezonun başlamasına üç hafta kala envy ile yolları ayırıp eski oyuncusu Fearless’ı kadrosuna kattı.

Off-Tank pozisyonundaki Lee “envy” Kang-jae geçtiğimiz saatlerde takımdan ayrıldı. Bu gelişmeyle beraber oyuncu emekliye ayrıldığını duyurdu. Son olarak Overwatch Shanghai Masters Invitational’da Shanghai Dragons ile beraber birinci olan oyuncu kariyerini şimdilik noktaladı. Daha önce Los Angeles Valiant, Toronto Defiant gibi Overwatch League takımlarında oynayan 22 yaşındaki envy Haziran 2019’dan beri Shangai Dragons oyuncusuydu.

envy; “4 yıllık profesyonel kariyerimde çok çalıştım, çok eğlendim, çok öğrendim. Profesyonel bir oyuncuyken öğrendiğim şeyleri unutmayacağım fakat şimdi farklı şeyler öğreneceğim.” açıklamalarında bulundu.

Sezon içerisinde birçok transfer yapan Shanghai Dragons envy ile açılan bir kişilik slotu da hızlıca doldurdu. envy’nin ayrılmasından saatler sonra Fearless tranfesi duyuruldu. 21 yaşındaki Güney Koreli Fearless 2018’in başından geçtiğimiz sezon Nisan ayına kadar Shanghai Dragons’da oynamıştı. Nisan ayında ana kadrodan ayrıldıktan sonra Fearless takımın Overwatch Contenders Çin Bölgesi akademi takımı Team CC’de oynamaya başlamıştı. Başarılı tank oyuncusu bazı sağlık endişeleri sebebiyle ana kadrodan ayrılmıştı.

Tank pozisyonu için zayıf gözüken Shanghai Dragons Fearless takviyesi ile o bölgeyi de iyice güçlendirmiş oldu. Böylelikle yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olan Shanghai Dragons 8 Şubat’ta başlayacak yeni sezon için oldukça iddialı. 11 Güney Koreli ve 1 Çinli oyuncudan oluşan 12 kişilik ekip bakalım gelecek sezon nasıl ilerleyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir