mix

Singapur TI10 öncesi son Major’e ev sahipliği yapacak

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational’a ev sahipliği yapan Singapur, Dota 2 Pro Circuit Major’larından birine de ev sahipliği yapacak.

Geçtiğimiz gün atılan tweet ile ONE Esports, PGL esports işbirliği ile yapılacak Major’un Singapur’da gerçekleşeceğini açıkladı. Singapur’da gerçekleşecek Major, The International 10 öncesi son Major olacak. Etkinlik Haziran 20-28 tarihleri arasında olacak ve $1,000,000 ödül havuzu ve 15,000 DPC puan havuzu olacak.

Turnuva formatı ve takvimi etkinliğe yakın bir tarihte paylaşılacaktır. Katılım sağlayacak takımlar da Mayıs ayında belli olacaktır. Ayrıca bu turnuvanın The International 10 öncesi oynanacak son Major olması ayrı bir önem taşıyor. Çünkü burada kazanılacak DPC puanları bazı takımların TI10’a direk davet almasını sağlayacaktır.

Bu duyuru ile beraber duyurulmamış bir Major kaldı. Singapur’da gerçekleşecek bu turnuvanın duyurusunun yanında detaylı bilgileri ise muhtemelen 2020’nin ilk aylarında ediniriz. Singapur Indoor Stadium’da gerçekleşecek 1 haftalık etkinlik ile ilgili yeni bilgileri paylaşıldıkça aktarmaya devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir