mix

SK Gaming, Nike ve 11teamsports ile anlaştı

Alman espor markası SK Gaming, spor giyim devi Nike ve online satış mağazası 11teamsports ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Takım aynı zamanda yeni sezon ekipmanlarını ve yeni ürünlerini de bu açıklamayla birlikte tanıttı.

İki yeni ortaklık da SK Gaming’e özel tedarikçi ve dağıtıcı olarak hizmet verecek. Hem 11teamesports hem de Nike için Alman espor ekosistemine ilk adım böylece atılmış oldu. Bu ortaklıkla uzun vadeli ve çok çeşitli firmaları da kapsayan bir bağlılık kurulması amaçlanıyor.

SK Gaming yöneticisi Alexander T. Müller ortaklık hakkında yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Logomuzu dünyaca ünlü Nike logosu yanına eklemekten gurur duyuyoruz. Bir marka olarak Nike, her gün kullanacağımız ürünleri bize sağlayacak. 11teamsports ise ürünlerimizi daha iyi bir seviyeye çıkarmak için bize mümkün olan en iyi desteği ve altyapıyı sunacak.”

11teamsports yöneticisi Dennis Schröder da yaptığı açıklamada şunları ekledi. “SK Gaming ile işbirliğimizi açıklamaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca küresel oyunculardan Nike ile çalışmak da kendimizi geliştirmede bize büyük faydalar sağlayacak. 11teamsports olarak bu işbirliğinde bizleri bir araya getiren Müller ve ekibinin desteği kuşkusuz büyük bir öneme sahip. Yapacaklarımız, daha büyük işler için bir başlangıç olacak.”

Nike son bir yılda espor ekosistemine hızlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz 12 ayda Vodafone Giants, T1, FURIA ve LPL ile ortaklık kurulmuştu. Şimdi de SK ile kurulan ortaklık, yeni ortaklıkların habercisi olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir