mix

SKT T1, Hearthstone takımı kurdu

SKT T1 üç oyuncuyla birden anlaşarak Hearthstone takımı oluşturdu.

Özellikle League of Legends sahnesinde tanınan ve son zamanlarda diğer oyunlarda takımlarını oluşturmaya başlayan SKT, Hearthstone ekibini de bir araya getirdi. Takım Kim “Surrender” Jung-soo, Sebastian “Xixo” Bentert ve Frederik “Hoej” Nielson’dan oluşuyor. Mayıs ayında dağılan Planet Odd oyuncularıyla anlaşan SKT batılı oyuncuları bünyesinde bulunduran nadir Kore takımlarından biri oldu.

Inven’de yapılan bir röportajda Surrender ilk başta SKT’nin üç oyuncuyu birden istemediğini fakat kendisinin diğerlerini tavsiye ettiğini belirtti. Surrender aynı zamanda 32 kişi arasından yapılan eleme sonrası Asian Games 2018’de ülkesi Güney Kore’yi temsil edecek.

Bu üç ismin tanışması ise Planet Odd takımından öncesine dayanıyor. Na’Vi ve CLG gibi esporun önde gelen kulüplerinde beraber mücadele etmiş oyuncular son olarak yeni organizasyon Planet Odd çatısı altında bir araya gelmişti. Hearthstone gibi herkesin tek başına mücadele ettiği bir oyunda oyuncuların senelerce takım arkadaşlığını devam ettirmesinin oldukça önemli olduğunu belirtmekte fayda var. Geçmişi başarılarla dolu bu üç oyuncu önümüzdeki sezon SKT’yi temsil edecek.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir