mix

Smash World Tour duyuruldu

Dün Twitter ve internet sitesinden yapılan duyuru ile ilk defa düzenlenecek olan Smash World Tour duyuruldu. SWT hem Ultimate’i hem de Melee’yi kapsıyor.

Smash World Tour’un tüm dünya genelinde etkinlikleri olacak. Smash World Tour etkinliğinde düzenlenecek turnuvalarda toplam 250,000 USD ödül dağıtılacak. Etkinlik içerisinde hem serinin en yeni oyunu Super Smash Bros. Ultimate hem de Super Smash Bros. Melee turnuvalar düzenlenecek.

Etkinlik için açılan internet sitesinde yapılan açıklama şu şekilde; “İlk Smash World’ü duyurduğumuz için inanılmaz heyecanlıyız. Bu Ultimate VE Melee için uluslararası bir turnuvalar serisi. Smash topluluğunun dünya genelinde çok fazla harika etkinliği var. Bizim amacımızı onları birleştirmek ve bir üst seviyeye çıkarmak.”

Smash World Tour bu ay başlayacak ve Aralık ayına kadar devam edecek. Silver Gold ve Platinum seviyesindeki oyuncular Community Event’ler üzerinden puan toplayacaklar. Tüm dünyadan en çok puan toplayanlar 17-20 Aralık arasında düzenlenecek olan SWT Championship’e katılmaya hak kazanacak. SWT Championship’te toplam 250,000 USD ödül dağıtılacak.

Oyuncular hem haftalık lokal etkinliklerden hem de dünya genelindeki etkinliklerden puan toplayabilecekler. Aralık ayında düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyen oyuncuların on ayı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir