mix

Steam 2017 Yaz İndirimleri 22 Haziran’da başlayacak

Nasıl geçtiğini anlamadığımız 2017’nin Haziran ayı yaklaşırken oyuncuların aklında da bir soru beliriyor: Steam Yaz İndirimleri ne zaman başlayacak? Hem oyun firmalarının ciddi şekilde yüksek fiyatlar belirlemesi, hem de ülkemizdeki doviz kuru sebebiyle normal zamanlarda oldukça yüksek fiyat etiketleriyle karşılaştığımız oyunlar, bu indirim sürecinde nispeten satın alınabilir bir fiyata iniyor ve birçok oyuncu da Steam’in büyük yaz indirimlerinden faydalanıyor.

Valve tarafından hiçbir zaman resmi bir açıklama ile duyurulmamasına rağmen, Yaz İndirimleri’nin tarihleri her sene Steam geliştirici forumlarına erişimi olan oyun yapımcıları tarafından sızdırılıyor. Her yıl Haziran’da başladığını bildiğimiz indirimlerin bu seneki tarihleri de yine benzer bir şekilde sızdı. Resmi olmayan ancak doğruluğuna inandığımz yeni sızıntıya göre ise Steam 2017 Yaz İndirimleri 22 Haziran Perşembe günü Türkiye Saati ile 19:50’de başlayacak ve 5 Temmuz 20:10’a kadar sürecek.

2016 Kış İndirimleri’ne kadar uygulanan ve sürekli değişen indirmler ile günlük Flash indirimlerin bulunduğu formatı değiştiren Steam’de artık bu kutsal süreç boyunca her oyun tek bir fiyattan satılıyor. Yani herhangi bir oyunu indirimli fiyattan kaçırma gibi bir durum söz konusu olmuyor. Bu senenin indirimlerini bizler de merakla bekliyoruz ve başladığı zaman en iyi seçenekleri yine aktarıyor olacağız. Şimdiden iyi alışverişler.

author
5Mid'de admin, başka yerlerde altyazar, genelde eşekherif.

1 Comment

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir