Steam İlkbahar İndirimi Başlıyor: En İyi Oyun Fırsatları mix Oyun

Steam İlkbahar İndirimi Başladı: En İyi Oyun Fırsatları

Steam İlkbahar İndirimi, yine heyecanla beklenen bir etkinlikle geri dönüyor! Binlerce oyuna uygulanan büyük indirimlerle dolu olan bu etkinlik, en sevilen oyunları daha uygun fiyatlara alma fırsatı sunacak. Oyun dünyasının en popüler platformu olan Steam’in özel indirim sayfasında yer alacak bu fırsatlar, birkaç gün boyunca devam edecek ve oyuncuların yüzünü güldürecek. İlkbahar indirimleri, oyun severlerin uzun süredir beklediği fırsatlardan biri ve her yıl olduğu gibi bu yıl da birçok oyun tutkunu için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Forza Horizon 5

forza horizon

Forza Horizon 5, Playground Games tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan bir yarış oyunudur. Forza serisinin beşinci Forza Horizon oyunu ve on ikinci Forza oyunu. Birçok oyuncunun ilgi odağı olan Forza Horizon 5 Meksika’nın capcanlı ve her daim gelişmekte olan açık dünya manzaraları eşliğinde, dünyanın en iyi araçlarını içinde barındıran beraber sınırsız, eğlenceli sürücülük aksiyonuyla dolu nefes kesici yolculuğa başlatıyor. Steam ilkbahar indirimi fiyatı Forza Horizon 5 %40 indirim ile 359,40 TL’dir.

Stray

stray

Stray, BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen ve Annapurna Interactive tarafından yayınlanan bir 2022 macera oyunudur. Ailesinden kopmuş, yalnız ve kaybolmuş bir sokak kedisi, unutulup gitmiş bir şehirden kurtulmak için antik bir gizemi çözmek için maceraya başlıyor. Dünyayı bir sokak kedisinin gözlerinden gör ve çevrendekilerle bir kedinin kıvraklığıyla etkileş. Stray %20 indirim ile 180.00 TL’dir.

FIFA 23

fifa 23

FIFA 23, Electronic Arts tarafından yayınlanan futbol simülasyonu video oyunudur. FIFA serisinin 30. oyunudur. Futbol severlerin dört gözle beklediği Fifa 23 bu listede yerini almış bulunmakta. Oyuncuları toplama ve online şekilde mücadele sunan oyun ilgiyi tamamen üstüne çekmiş durumda. İlk kez FIFA 23’te yer alan kadın futbolu, size dünyanın en büyük takımlarından bazılarıyla oynama şansı sunuyor. Fifa 23 %50 indirim ile 349,99 TL’dir.

Football Manager 2023

football manager 2023

Sports Interactive tarafından Football Manager serisinin bir parçası olarak geliştirilen futbol menajerlik simülasyonu video oyunudur . Futbol menajerliğinde önemli olan sadece taktik seçmek veya bir takım oluşturmak değildir. Zorlukların üstesinden gelip çığır açmaktır. Menajerlik oyununu üst sıralara çıkaran bu seri oyuncular tarafından çok ilgi görüyor. Football Manager 2023 %33 indirim ile 401,33 TL’dir.

Dying Light 2 Stay Human

dyıng lıght 2 stay human

Dying Light 2, Techland tarafından geliştirilen; Techland ve Square Enix tarafından 4 Şubat 2022‘de yayınlanan bir açık dünya birinci şahıs zombi-kıyamet temalı aksiyon rol yapma oyunudur. Dying Light’tan 20 yıl sonra, çeşitli parkur becerileri ile donatılmış Aiden Caldwell adlı yeni bir kahraman oyunun başrolünde yer alıyor. Oyuncular, şehirde hızlı bir şekilde gezinmek için çıkıntılara tırmanma, kayma, kenarlardan atlama ve duvar koşusu gibi eylemleri gerçekleştirebilir. Daha akıcı bir serbest koşu deneyimi sunmak için 3000’den fazla parkur animasyonu olduğu doğrulandı. Dying Light 2 Stay Human %50 indirim ile 174,50 TL’dir.

God Of War

god of war

God of War, Santa Monica Studio tarafından geliştirilen 2018 yapımı aksiyon-macera oyunudur. Kronolojik olarak yedinci video oyunudur. Oyun geri kalan altı oyundan her bakımdan farklı olarak adlandırılabilir. İskandinav mitolojisinde geçen oyun, Kratos ve oğlu Atreus‘un ölen annesinin vasiyeti olan diyarların  yüksek yerinden küllerini dökme amacıyla çıktıkları maceraları anlatıyor. Spartalı savaşçı ve Eski Yunan savaş Tanrısı Kratos’un Yunan Tanrılarından intikamını almasından bu yana yıllar geçti ve şimdi küçük oğlu Atreus ile Eski Norveç’te Midgard aleminde yaşıyor. God Of War %40 indirim ile 197,40 TL’dir.

Steam, Ubisoft İndirimleri Başlıyor!

Steam İlkbahar indirimlerine buradan ulaşabilirsiniz

Optik
@__opticalus__

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir