steam yılbaşı Liste mix

Steam Yılbaşı İndirimleri’nden Alınabilecek 5 Oyun

Steam zaman zaman yaptığı indirimlerle oyuncuların yüzünü güldürmeyi başarıyor. Geçtiğimiz günlerde en çok beklenen sezon indirimlerinden Steam Yılbaşı İndirimleri başladı. İşte indirimlerden kapabileceğiniz 5 oyun önerisi.

Steam Yılbaşı İndirimleri’nden Alınabilecek 5 Oyun

1- Elden Ring

Listemizin başına tabii ki de The Game Awards 2022’de Yılın Oyunu seçilen Elden Ring‘i koymak zorundaydık. 2022‘de çıkış yapan, FromSoftware‘in başyapıtı Elden Ring, souls-like türünün daha da ileri taşınabileceğini kanıtladı. Türde tecrübeli Hidetaka Miyazaki‘nin yönetmeliğiyle ve Game of Thrones serisinin yazarı George R. R. Martin‘in hikaye yazarlığıyla ortaya çıkan Elden Ring tüm oyuncuları etkilemeyi başardı. Oyun fiyatlarının cebimizi yakmaya başladığı ve 1000 TL bandını geçtiği şu dönemde bu indirimle Elden Ring kütüphanenize eklemeniz gereken oyunlardan biri.

Normal Fiyatı: 599,00 TL

İndirimli Fiyatı: 419,30 TL

steam yılbaşı
Elden Ring Steam üzerinde 453.539 kullanıcının oyuyla %91 memnuniyet oranına sahip.

2- FIFA 23

Electronic Arts‘ın her yıl çıkan amiral gemisi FIFA 23 indirimlerden nasibini alan oyunlar arasında. Her ne kadar oyuncular tarafından pek iyi karşılanmış olmasa da eskimeyen FUT moduyla ve Dünya Kupası güncellemesiyle futbol oyunu oynamak isteyenler için FIFA 23 alınması gereken bir oyun.

Normal Fiyatı: 699,99 TL

İndirimli Fiyatı: 279,99 TL

fifa 23
FIFA 23’ün kapak yıldızı Kylian Mbappe olmuştu.

3- Red Dead Redemption 2

Rockstar Games imzası taşıyan Red Dead Redemption 2, gelmiş geçmiş en iyi oyun olmaya aday diyebiliriz. 2018 yılında çıkış yapan oyun hikaye, oynanış, atmosfer ve grafikler bakımından neredeyse rakipsiz. Hazır %67’lik büyük bir indirime girmişken oyunu kapın ve Van der Linde çetesinin ve Arthur Morgan’ın hikayesine tanık olun. Sadece ana hikayenin 20 saate yakın sürdüğü bu oyunda paranızın karşılığını kesinlikle alacağınızı söyleyebilirim.

Normal Fiyatı: 299,00 TL

İndirimli Fiyatı: 98,67 TL

rdr2
Saint Denis’i keşfettiğinizde bambaşka bir atmosfere geçiş yapacaksınız. (Kaynak: Ehrenf3ld)

4- God of War

Kratos‘un hikayesine ve öfkesine bir kez daha tanık olmaya hazır mısınız? 2018‘de çıkış yapan God of War birçok kaynak tarafından Yılın Oyunu ödülüne layık görülmüştü. Serinin eski oyunlarının ruhunu yeni bir hack and slash formülüyle birleştirerek oyunculara sunan God of War, herkes tarafından oldukça beğenilmişti. 2022’nin başında ise konsollara özel olarak çıkış yapan oyun PC için yayımlanmıştı. İlk oyunu bitirerek geçtiğimiz aylarda çıkış yapan God of War Ragnarök‘a geçiş yapmak için %40’lık indirim gayet mantıklı.

Normal Fiyatı: 329,00 TL

İndirimli Fiyatı: 197,40 TL

god of war
Sparta’nın hayaleti artık İskandinavya’da!

5- Sea of Thieves

Alışılmışın dışında bir türe mensup olan Sea of Thieves, hiç bir zaman yaşlanmayacak bir oyun. Arkadaşlarınızla beraber bir gemiyi yönetmek, ünlü korsanlar olup ganimet toplamak istiyorsanız bu oyun tam size göre. Ayrıca diğer oyuncularla aranızda olacak epik gemi savaşları ve değerli ödüllerle sonlanan etkinlik ve bulmacalar da cabası.

Normal Fiyatı: 61,00 TL

İndirimli Fiyatı: 30,50 TL

sea of thieves
Sea of Thieves’de bir korsanın deneyimleyebileceği her şeyi yaşayabilirsiniz.

Listemizde yer alan oyunlara ek olarak Battlefield V, Ready or Not, Cyberpunk 2077 gibi oyunlara göz atabilirsiniz.

administrator
22 yaşında, Boğaziçi Üniversitesi Batı Dilleri ve Edebiyatları 4. sınıf öğrencisi. Doğduğundan beri oyun oynuyor, hatırlayabildiğinden beri yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir