Surfshark VALORANT Challenge #2'ye Katılacak Temsilcilerimiz Belli Oldu! mix VALORANT

Surfshark VALORANT Challenge #2’ye Katılacak Temsilcilerimiz Belli Oldu!

Surfshark VALORANT Challenge #2’ye katılacak tüm takımlar bugün netleşti. Temsilcilerimizden Papara SuperMassive, IF Parla Esports, Fire Flux Esports, New Boss Esports ve Team Demiral Esports turnuvada boy gösterecek.

KAMK.GG organizasyonu tarafından düzenlenen Surfshark VALORANT Challenge #2 turnuvasına katılacak takımlar belli oldu. Ülkemizin başarılı takımlarından Papara SuperMassive, IF Parla Esports ve Fire Flux Esports davet alan takımlar arasında. Temsilcilerimiz dışında davetli diğer üç takım ise KPI Gaming, CGN Esports ve Case Esports. New Boss Esports ve Team Demiral Esports ekipleri ise Surfshark Valorant Challenge #2 – Qualifier aşamasında gösterdikleri güzel oyun ile ana etkinliğe katılamaya hak kazandı. Turnuva başlangıç tarihi olarak 24 Mart olarak belirtilirken bitiş tarihi ise 26 Mart olarak belirtildi.

Surfshark VALORANT Challenge #2 Öncesi Temsilcilerimiz Ne Durumda?

  • Papara SuperMassive

VCT: Birlik Ligi’ne iddialı bir kadroyla giriş yapan ekibimiz ligi 6 galibiyet 3 mağlubiyet ile playofflarda oynamaya hak kazandı. Playofflara çeyrek finalden başlayan ekip Galatasaray Espor ile karşı karşıya geldiği bu karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan SUP, yarı finalde IF Parla Esports’a karşı 3-2 galip gelerek adını VCT: Birlik Ligi Büyük Finali’ne yazdırmayı başardı. Finalde istediği performansı sergileyemen SUP, S2G Esports’un ezici oyunuyla 3-0 mağlup olmuş ve ligi 2. sırada tamamlamıştı.

  • IF Parla Esports

VCT: Birlik Ligi’ne yüksek bonservisli transfer haberleri ile gündemden düşmeyen ekip ligin ilk haftasında Fire Flux Esports ile oynadığı karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılmıştı. Ligin diğer haftalarında mağlubiyet yüzü görmeyen ekip ligi 8 galibiyet 1 mağlubiyet ile ligi 2. sırada tamamlayan IF Parla Esports playofflara yarı finalde başlamaya hak kazandı. Playofflarda Papara SuperMassive ile karşı karşıya geldi ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan ekip Papara SuperMassive oldu. Bu skorla birlikte IF Parla Esports VCT: Birlik Ligi’ne yarı finalde veda etti.

  • Fire Flux Esports

VCT: Birlik Ligi için kadro yapılanmasında gençlere öncelik veren Fire Flux Esports 3 genç oyuncuyla kadrosunu duyurdu. Lige domine oyunuyla başlangıç yapan ekip 8 galibiyet 1 mağlubiyet ile ligi 1. sırada tamamladı ve playofflara yarı finalde başlamaya hak kazandı. Yarı finalde S2G Esports ile karşı karşıya geldi ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan ekip S2G Esports oldu. Bu skorla birlikte Fire Flux Esports VCT: Birlik Ligi’ne yarı finalde veda etti.

  • Team Demiral Esports

2 Mart tarihinde yeni kadrosunu duyuran Team Demiral Esports VCT: Birlik Ligi: Open Qualifier’da istediği başarıyı gösteremeyip son 16 turunda turnuvaya veda etti.

  • New Boss Esports

1 Şubat tarihinde duyurulan kadroda eski Fire Flux Young oyuncularının bulunması göze çarpan detaylar arasında. Eski ismiyle Surreal Esports yeni ismiyle New Boss Esports’nın Surfshark VALORANT Challenge #2 de neler yapacağı merak konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir