mix

Swole Patrol EPL Season 11’de yarışacak

Kuzey Amerikalı Counter Strike Global Offensive takımı Swole Patrol ESL Pro League Season 11’de yarışacak.

Şu anda Mountain Dew League 33. Sezonunda yarışan Kuzey Amerika temsilcisi, oldukça iyi bir form grafiğine sahip. 14 galibiyete karşın yalnızca 3 mağlubiyet alarak ligin beşinci sırasında yer alıyorlardı. Önceki yıllarda eUnited ismiyle yarışan ekip, geçen yıl organizasyonun yeniden şekillenme kararı almasından sonra Swole Patrol adını aldı. Bu kararın ardından da ESL Pro League’den düşürülmüşlerdi. Mart ayı başında da takımın eski oyuncusu Ryan “freakazoid” Abadir, eUnited’dan Swole Patrol’e geçmişti.

eUnited ekibinin serbest kalmasının ardından, organizasyon CS:GO’daki gelecekleriyle ilgili bir açıklama yapmadı. Mücadeleye devam ederek başarıyı ne kadar istediklerini gösterdiler ve bağlılıklarından vazgeçmediler.

ESL Pro League, dün ligin yeniden biçimlendirilmesini açıklayan bir bildiri yayımladı. Açıklamaya göre, Swole Patrol ligde Renegades’in yerini alacak. Renegades, COVID-19 tedbirleri kapsamında uçuş yasakları nedeniyle turnuvaya katılmamayı seçmişti. Bu değişiklik doğrultusunda Swole Patrol takımı Evil Geniuses, Team Liquid, 100 Thieves, FURIA ve daha sonra belirlenecek başka bir ekiple beraber C Grubunda yarışacak.

Swole’ün EPL’e katılması artık MDL’de yarışmayacağı anlamına geliyor. Bu durum eski eUnited takımına karşı galibiyet almış takımları da güvencesiz bir hale sokuyor. Değişiklik aynı zamanda playoff’larını garantiye almak isteyecek takımları da etkilleyecek. Özellikle Rugratz, Monstars ve Swole Identity bir FFW alacak. Bu değişikliğin başka ne gibi sonuçları olacağını süreci takip ederek hepimiz göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir