mix

T-Mobile, Cloud9 ve TSM’e sponsor oldu

Almanya merkezli GSM operatörü T-Mobile, Kuzey Amerika’nın önde gelen takımlarından Team SoloMid ve Cloud9’a sponsor olduğunu duyurdu.

Espor dünyası büyüdükçe, yapılan sponsorluk anlaşmalarının sayısı ve büyüklüğü de ciddi şekilde artış gösteriyor. Adidas, Audi gibi dünyaca ünlü markaların yanı sıra birçok telekomünikasyon şirketi de bu çiçeği burnunda spor dalından pay kapma amacıyla takımlar ve oyuncularla sponsorluk anlaşmaları imzaladı. Bu durumun en göze çarpan örneği Kore’de KT ve SKT’nin sahibi olan telekomünikasyon şirketleri. Dünyanın en önde gelen takımlarından olan bu ikili, SK Telecom ve Korean Telecom şirketleri tarafından satın alınmış durumda.

Dün hem TSM, hem Cloud9, hem de T-Mobile’ın resmi internet siteleri yapılan bu önemli anlaşmanın haberini kamuoyuyla paylaştı. TSM tarafından yapılan açıklamada T-Mobile’ın daha önce espora çeşitli şekillerde yatırımlar yaptığını, bu önemli kuruluşla iş birliği yapacak olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Cloud9 ise duyurusunda kendilerini ileriye götürecek sponsorluk anlaşmalarına her zaman açık olduklarını, bu anlamda T-Mobile’ın en iyilerden biri konumunda bulunduğunu ve başarı yakalama konusunda kendilerine oldukça yararlı olacağını dile getirdi.

 

espor yazarı, avukat

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir