League of Legends League of Legends Haberleri mix

Taikki, tekliflere açık olduğunu duyurdu

VFŞL Kış Mevsimi’ni Galatasaray Espor formasıyla geçiren Taikki, gelecek sezon için tekliflere açık olduğunu duyurdu.

Galatasaray Espor formasıyla beklentilerin üstünde bir sezon geçiren Taikki birçok taraftarı şaşırtmayı başardı. Zaman zaman hatalı oyunlar yapan isim genele baktığımızda takımıyla uyumlu gözüktü. Galatasaray Espor yarı finale çıkarak sezonu noktaladı. Bunun ardından sözleşmesinin sona erdiğini belirten Taikki serbest konuma geçti. Twitter üstünden yaptığı açıklamada yeni tekliflere açık olduğunu belirten isim her ligden teklif bekliyor.

Finlandiyalı oyuncu kariyerine Heavy Botlane ile başladı. 2014 yılında başlayan profesyonel oyunculuk kariyerine genelde yerel liglerde devam eden ormancı Fransa, Almanya, Danimarka, İtalya, İspanya, Rusya ve Türkiye takımlarının formalarını giydi. Ormancı kendini Türkiye’de Beşiktaş formasıyla tanıttı. Takım o mevsim normal sezonu ikinci bitirip TBF’de Dark Passage’a kaybetti. Ardından Avrupa’da çeşitli yerel liglerde oynayan oyuncu ülkemizde Yükselme Ligi’nde de forma giydi.

Taikki geçtiğimiz mevsim beklenenin üstündeydi diyebiliriz. Güç sıralamalarına baktığımızda birçok taraftar Galatasaray’ın yarı final görebileceğini düşünmemişti. Takım içinde iletişimi iyi sağlayan takım oyuncuların başarılı performanslarıyla VFŞL Kış Mevsimi yarı finali gördü. Zaman zaman Hioss ve Taikki arasında birkaç anlaşmazlık yaşansa da sezon genelinde özellikle takım savaşlarındaki koordinasyon göz doldurdu.

Ormancının oyun bilgisinin bir hayli yüksek olduğu biliniyor. Avrupa’nın birçok liginde tecrübe sahibi olan Taikki bu yönden nereye giderse gitsin yabancılık çekmeyecek gibi duruyor. Deneyimli ormancının gelecek mevsim ülkemizde kalıp kalmayacağı da merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir