mix

Team Vitality, HKS ile Paris HQ için ortaklık kurdu

Team Vitality, HKS Sports and Entertainment ile Paris‘te yeni açacağı dükkan/tesis için partnerlik anlaşması sağladı.

HKS grubu, dünyanın birçok yerinde büyük yapılar (otel, yol, gökdelen vs.) inşa eden bir inşaat-mimarlık şirketi aslında. HKS Sports and Entertainment ise şirketin stadyum, konser alanları, yarış yolları yapmak için tesis ettiği alt yapılanması. Dünyanın birçok yerinde futbol, beyzbol vs. kulüpleri, grand prixler ve organizasyon şirketleri için mekanlar inşa ediyor.

2015 yılında League of Legends ile espor dünyasına atılan Team Vitality ekibi ise, bu dünyaca ünlü şirketle işbirliği yapmasındaki amaç Paris’in göbeğinde açacakları operasyon merkezi, dükkan ve tesis için.

İşbirliğinin amacı ise genel hatlarıyla şöyle: Paris’in merkezindeki organizasyonu dijitalden fiziğe taşımak. Yeni çok kullanımlı alan, Team Vitality’nin iç ve dış operasyonları için amiral gemisi olacak. Amaç, organizasyonun markasını tanıtabilmesini sağlamak ve gelecekteki büyüme için bir temel oluşturmak -sadece Team Vitality için değil, aynı zamanda dünya çapındaki topluluk için de.

Hatırlayacağınız üzere Team Vitality geçtiğimiz aylarda ünlü milyarder Tej Kohli‘den 20 milyon euroluk bir yatırım almıştı. Ekibin bu parayı organizasyonu uluslararası bir boyuta taşımak için verimli bir şekilde kullanacağı biliniyordu. HKS ile yapılan anlaşma da bunu doğrular nitelikte. Organizasyonun önümüzdeki günlerde Paris HQ’yu nasıl tasarlayacağını hep beraber göreceğiz.

Espor hakkındaki gelişmeleri güncel olarak takip etmek için 5Mid ile kalın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir