mix

The Last Guardian sonunda çıkıyor

SCE Japan Studio tarafından geliştirilen The Last Guardian, 2016’da Playstation 4 için çıkartılacak.

İlk olarak 2009 yılında düzenlenen E3 Fuarı’nda duyurulan ve tüm oyuncuların aklını başından alarak heyecanla beklemeye koyulduğu The Last Guardian’ın geliştirilmesi 2011 yılında durdurulmuştu. Daha sonra geçtiğimiz yıl yine Sony, E3’te oyunu geliştirmeye devam ettiğini duyurmuş, daha fazla bilgi vermekten ise kaçınmıştı. Sonunda beklediğimiz duyuru geldi ve The Last Guardian’ın 2016 içerisinde PS4 oyuncularıyla buluşacağı kesinleşti.

Bu fantastik macera oyununda bir çocuk ve ona eşlik eden kocaman evcil yaratığın maceralarına ortak olacağız.  E3 2015’te Sony’nin duyurduğu oyunların arasında yer alan bu oyunun fragmanında oyunculara çekici gelen şey ise bu dev yaratık ve çocuğun arasındaki sinerji ve duygusal bağ oldu.

Sony’nin E3’te yayınladığı fragman çocuğun arkadaşını çağırmasıyla başlıyor. Ondan sonra kendini çocuğa sevdiren yaratık ve çocuğun harabedeki macerası başlıyor. Önlerine çıkan engelleri beraberce aşmaya çalışan ikilinin birbirlerine duyduğu güven sayesinde çocuk tehlikeli atlayışlar yapabiliyor ve yaratık ise yardıma ihtiyaç duyduğunda küçük arkadaşının yardımına koşacağını biliyor. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla bu yaratık halleri, tavırları ve çıkardığı seslerle tam bir yavru köpeği andırıyor. Bu durum da hayvan severlerin ve hayvan sahiplerinin oldukça ilgisini çekiyor.

Oyunun fragmanını buradan izleyebilirsiniz:

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir