mix Oyun

The Outlast Trials Çıkış Tarihi İlgili Gelişme

The Outlast Trials, uzun bir bekleyişin ardından nihayet çıkış tarihini açıkladı. Bu yeni Outlast oyunu, 2019’da duyurulduğundan beri insanların heyecanla beklediği bir oyun ve 18 Mayıs’ta erken erişim sürümüyle piyasaya çıkacak. Geliştirici Red Barrels, oyunu birden fazla uygulamalı testle takip edeceğini söylüyor, bu nedenle erken erişim sürümüne katılanlar, oyunun neye benzediği konusunda bir fikir sahibi olacaklar.

Oyunun seslendirme kadrosunun bazı üyelerinin kendi rollerini oynadığı fragmanla birlikte çıkış tarihi duyuruldu. Kısa seslendirmelere bakılırsa, The Outlast Trials beklenildiği gibi gergin ve dehşet verici görünüyor. Fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz:

The Outlast Trials, eski Outlast oyunlarına aşina olanların benzer oynanış özellikleri ve temalarla karşılaşacakları bir oyun. Ancak bu kez farklı olarak, oyuncular arkadaşlarıyla birlikte oynama seçeneğine de sahip olacaklar. Oyunda, şüpheli doğaların bilimsel çalışmaları için kurulan zorlu denemelere katılacaksınız. Tabii isterseniz tek başınıza da oynayabilirsiniz.

Oyun önizlemesinde, “Soğuk Savaş döneminde geçen oyunda, Murkoff Corporation’daki iyi insanlar tarafından geliştirilen beyin yıkama ve zihin kontrolü yöntemlerinin test edilmesi için insan kobaylar olarak istenilmeden işe alındığı” söyleniyor. “Güvensizlik, korku ve şiddet dolu bir dünyada ahlaki değerleriniz sorgulanacak, dayanıklılığınız test edilecek ve akıl sağlığınız bozulacak. Tüm bunlar ilerleme, bilim ve kar amacı güden bir amaca hizmet edecek.

Oyunun başlangıçta 2022’de çıkması planlanıyordu, ancak bu tarih maalesef tutturulamadı ve oyunun çıkış tarihi birkaç ay ertelendi. Ekim ayında kapalı bir beta testi yapıldı ve oyuncular, oyunu uygulamalı olarak deneyimleme şansı buldular. The Outlast Trials, bekleyen hayranlar için önümüzdeki birkaç ay içerisinde çıkacağı söyleniyor.

Outlast Oyunlarının Tarihçesi

Outlast oyunları, korku oyunları severlerin favorilerinden biri haline gelmiştir. İlk Outlast oyunu 2013 yılında piyasaya sürüldü ve Red Barrels adlı bir Kanada stüdyosu tarafından geliştirildi. Oyun, gazeteci Miles Upshur’un Mount Massive Akıl Hastanesi’nde yaşanan dehşet dolu olayları araştırmasıyla ilgiliydi. Oyunun başarısı, 2017’de piyasaya sürülen Outlast 2’ye ilham verdi. Outlast 2, cennet ve cehennem arasındaki bir savaşta kaybolmuş bir çiftin hikayesini anlatır. Outlast Trials, serinin üçüncü oyunudur ve 2022 yılında çıkması bekleniyordu, ancak ertelendi ve önümüzdeki birkaç ay içerisinde çıkarılması bekleniyor.

PlayStation Plus abonelerine özel mart ayında gelecek oyunlardan haberdar olmak ister misiniz? İncelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

administrator
Damla Tural, "Gökyüzü Savaşçıları Beyaz'ın Yükselişi" adlı eserin yazarıdır ve espor, anime ve oyun dünyasına olan ilgisiyle bilinir. Yazar, sıkça bu alanlardaki gelişmeleri takip eder ve bu konularda haber yazmaktan büyük keyif alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir