mix

The Weeknd, OverActive Media’ya yatırım yaptı

Ünlü şarkıcı The Weeknd, Splyce ve Toronto Defiant gibi takımların sahibi olan OverActive Media’ya yatırım yaptı.

Her geçen gün espor sektörüne dünyaca tanınan yatırımcıların adım attığını görüyoruz. Müzik dünyası ise film ile birlikte belki de dünyada en çok tanınan isimlerden oluşuyor. Daha önce Drake, 100 Thieves’e yatırım yapmıştı. O anlaşmanın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi sie müzik dünyasının başka bir dev ismi sektöre giriş yaptı. The Weeknd, OverActive Media’ya yaptığı büyük yatırım ile şirketin hissedarlarından biri oldu.

OverActive Media, bünyesinde Splyce, Toronto Defiant ve Enthusiast Gaming gibi markaların sahibi. Şirket Kanada merkezli olduğu için Overwatch takımlarından Defiant bölgede daha çok bilinen bir marka. Açıklamaya göre ilerleyen günlerde The Weeknd, Toronto Defiant ile birlikte Overwatch Ligi’nde çeşitli etkinliklerde buluşacak. Bu etkinlikler muhtemelen taraftarları yakından ilgilendirecek.

Abel Tesfaye, Kanada doğumlu bir şarkıcı. Günümüzde müzikleriyle gittiğimiz her yerde karşımıza çıkan isim aynı zamanda Grammy ödülü almış saygı duyulan biri. 29 yaşındaki şarkıcı yaptığı açıklamada büyük bir espor fanı olduğunu vurguladı. Başarılı müzisyen aynı zamanda ileride yapılacak etkinlikleri de iple çektiğini belirtti.

Özellikle Kuzey Amerika’da ünlü isimler sektöre yatırım yapmaya aynı hızla devam ediyor. Michael Jordan, Drake, Imagine Dragons, The Weeknd ve daha niceleri yatırımlarını yaptı. Bakalım ilerleyen günlerde kimler esporun önünün ne kadar açık olduğunu fark edip sektöre adımlarını atacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir