mix

Titanfall 2’nin tanıtımı yapıldı

Electronic Arts’ın en merakla beklenen oyunları arasında yer alan Titanfall 2’nin tanıtımı yapıldı.

Titanfall 2’nin tek oyunculu ve multiplayer videolarını yayınlayan EA, oyun ile ilgili önemli bilgileri de paylaştı. EA PLAY etkinliğinde birçok oyunun tanıtımı yapılırken Titanfall 2 en çok dikkat çekenler arasında yer aldı. Oyunda 6 yeni karakterin yer alacağını açıklayan Electronic Arts bu karakterlerin kendine has yeteneklere sahip olacağını da belirtti. Titanfall 2’de ayrıca bir önceki oyuna oranla senaryo modunun genişletildiği gözlemlendi. Oyundaki senaryo modu sayesinde oyuncuların multiplayer’a ihtiyaç duymadan Titanfall 2’yi oynayabileceğini söyleyelim.

Tek oyunculu hikaye moduna odaklı tanıtım videosu yayınlanan oyunda grafikler ve yeni karakterler ön plana çıkıyor. Serinin 2014 yılında yayınlanan ilk oyunda tek oyunculu modun yer almaması oyunun en büyük handikaplarından biriydi. Electronic Arts oyuncuların yorumlarını dikkate almış olacak ki serinin yeni oyununu hikaye modu ile birlikte çok daha iddialı bir hale getirdi. Hem hikaye hem de multiplayer özelliğine kavuşan Titanfall 2 bu yıl FPS severlere büyük bir macera sunacak gibi gözüküyor. İlk oyununda sağlam bir sistem gereksinimlerine sahip olan Titanfall serisinin yeni oyununun da iyi bir sisteme ihtiyaç duyacak olması pek muhtemel.

Bu bilgilerin dışında ise oyunun çıkış tarihile ile alakalı de açıklama yapıldı. Titanfall 2, 28 Ekim tarihinde; PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacağı belirtildi.

editor
e-Spor hayranı ve profesyonel sahnenin takipçisi biraz da weirdo.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir