mix Overwatch

Toronto Defiant 4 oyuncusu ile yollarını ayırdı

Geçen sezonu 17. Sırada bitiren Toronto Defiant bir DPS, iki Tank ve bir Support oyuncusu ile yollarını ayırdı.

Defiant iki günce önce tank oyuncularından Gods ile yollarını ayırmıştı. Dün Twitter üzerinden yapılan açıklamalar ile takım 3 oyuncusu ile daha yollarını ayırdığını duyurdu. Takım her bir oyuncusu için ayrı ayrı gönderi paylaşarak onlara veda etti.

Böylelikle takımın destek oyuncusu Go “Aid” Jae-yoon, DPS oyuncusu Hong “im37” Jin-ui ve Tank oyuncusu Normunds “sharyk” Faterins serbest oyuncu statüsüne geçmiş oldular.

Toronto Defiant’ın tüm oyuncuları 4 Kasım ile 11 Kasım arasında “Team Option” durumda gözüküyorlardı. Yani Defiant’ın o tarihe kadar kontrat yenilemediği oyuncular serbest oyuncu durumuna geçecekti. Şimdiye kadar serbest oyuncu statüsüne geçen oyuncular Aid, Gods, im37 ve sharyk oldu.

Oyuncular ligde yeni takım arayışına girdiler. Defiant’ın eski oyuncuların boşalan koltuklarını kimlerle dolduracağına dair bir gelişme ise henüz bulunmuyor.

Aid Toronto Defiant’ın en eski oyuncularından. Oyuncu takım tamamen koreli bir kadroya sahipken takımdaydı, sonrasında kadro bozulunca Aid, takımda kalan oyuncular arasında yer almıştı. im37 ise hızlı bir şekilde profesyonel arenaya girmesiyle dikkat çekmişti. Oyuncu 1 ay içerisinde Overwatch Contenders’dan Overwatch League’e çıkarak hızlı bir başarı elde etmişti.

Overwatch League 3. sezonu Şubat 2020’de başlayacak. Geçen sezon yaklaşık 10 gün önce San Francisco Shock’un şampiyonluğu ile sonlanmıştı. Takımların önünde uzun bir dinlenme ve transfer dönemi var. Takımların yapacakları tüm transferleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir