mix

Ultra Street Fighter 4 çıkış tarihi doğrulandı

Ultra Street Fighter 4 oyununun PlayStation 4 platformu için çıkış tarihi belli oldu.

Capcom, PlayStation Blog aracılığıyla Ultra Street Fighter 4’ün çıkış tarihini duyurdu. Bu oyunun konsol platformlarına gelecek en son sürüm olduğunu ve her ayrıntıyı, her karakteri ve her renk skalasını; ve elbette ki her DLC paketini içerdiği belirtilenler arasında.

Tüm bunlar 26 Mayıs tarihinde 24.99 $ karşılığında sizin olabilir. Bu fiyatın geçtiğimiz yaza göre daha makul olduğu genel bir kanı halini almış bulunmakta. Fakat oyunu sadece dijital kopya olarak elde edebilirsiniz. Capcom oyunlarını somut olarak piyasaya sürmüyor.

Bu içeriğin yanı sıra PlayStation 4 portu, Ultra Street Fighter 4’te oyunun PlayStation 3 versiyonunda verdiği hataları da çözmüş bulunmakta. Artık gerçek dövüşçüler ve gibi oyunun hakkını vererek oynayabilecek ve mikro saniyeler ile piksel gecikmeleri dolayısıyla önünüze çıkan engellerle bir daha karşılaşmayacaksınız. Düzeltilen bu versiyon ve giderilen büyüklü küçüklü onca hata bu oyunu Profesyonel oyuncular için daha cazip bir hale getirecek gibi görünüyor.

Oyunun Xbox One versiyonu hakkında henüz bir yorum yapılmadı. Olacak mı da bilinmez fakat şurası kesin ki Street Fighter 5’in sadece PlayStation 4’e özel bir oyun olup o platformda çıkacağı tahmin edilenler arasında. Zira Sony’nin tüm yatırımını bu yönde yaptığını görüyoruz. Street Fighter 5 ise 2016 yılının bahar aylarında PC ve PS4 platformları için beklenmekte.

Aşağıda Ultra Street Fighter 4 oyunundan bazı görüntüleri içeren galerimize göz atabilirsiniz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir