Unknownpros Takım Sahibi Taygun Alban Özel Röportajı mix VALORANT

Unknownpros Takım Sahibi Taygun Alban Özel Röportajı

2021 yılı Haziran ayında temelleri atılmış, çeşitli oyunlarda mücadele ederek başarılar kazanmayı hedefleyen Unknownpros takımı Kurucusu Taygun Alban ile 5mid’e özel röportaj gerçekleştirdik.

  • Öncelikle bizi kırmayıp 5mid röportajını kabul ettiğiniz için teşekkürler. İlk olarak VALORANT Challengers Türkiye Birlik Ligi Kapalı Elemeleri’nde Digital Athletics takımına karşı aldığınız galibiyet hakkında konuşalım. Bu galibiyetin temelinde ne yatıyor?

Öncelikle galibiyetin altında uzun süredir çalışan bir ekibin emeğinin yatıyor olduğunu düşünüyorum. Kendi tarafımızda uzun süredir kurumsal yapıyı inşa etmeye, bir temel atmaya çalışıyoruz. Attığımız temelin üstüne aramıza katılan oyuncular aslında sizin tarafınızdan son aylarda takıma dahil olmuş gibi görünse de bir süredir bizimle çalışıyorlar.

  • nAked, alcoacH, BALLI gibi oyuncuları kadronuza kattınız ve kısa sürede VALORANT Challengers Türkiye Birlik Ligi Açık Elemeleri aşıp Kapalı Elemelere adınızı yazdırdınız. Bu oyuncular ve takım hakkında düşünceleriniz neler?

Bugüne kadar emek vermiş hala emek vermeye devam eden oyuncularımızın hepsi bizim için çok değerli. Çünkü bu ekosistemde potansiyeli yüksek, kendini kanıtlamaya ihtiyacı olan, başarıya aç çok yetenekli insanlar var. Biz de kendi kültürümüze, kendi bakış açımıza uyan bireyleri ekibimize katmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla ekibimize katılan bizimle birlikte olmayı tercih eden her bir oyuncumuza da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

  • Bildiğimiz kadarıyla henüz açıkladığınız bir koç bulunmuyor. Koça sahip olmamak sizi zorluyor mu?

Koçluğu şu anda ben yapıyor gibi görünüyorum fakat mecburiyetten ortaya çıkan bir durum. Takıma çok büyük bir etkim yok çünkü benim günlük ajandam aslında bu işleri yapmama engel. Olabildiğince vakit ayırıyorum bu işe. Oyuncu arkadaşlarım ile birlikte vakit geçiriyorum. Aslında böyle maç öncesi söylediğim birkaç kelime oluyor onun dışında bir şey yok. Dolayısıyla kesinlikle bir koç ekibimize dahil oluyor olacak ama koçla ilgili seçim aşamasını henüz başlatmış değiliz.

  • Biraz da Unknownpros hakkında konuşalım. Unknownpros takımının hedefleri neler, 2023 yılında planlarınız neler?

Daha öncesinde yaptığımız bir röportajda da aynı soruyla karşılaşmıştık. 2023’ü kendi tarafımızda sportif başarı odaklı kurguluyoruz. Kurumsal kimlik ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık, kurum kültürümüzü oturttuk, insanlara neden burada olduğumuzu anlattık. 2023 ile birlikte artık başarıyı hedefliyoruz. Belki farklı dallarda da yatırım yapmaya başlıyor olacağımız bir sürece girebiliriz. Bunların hepsini zamanı geldiğinde siz değerli medya mensupları ile paylaşıyor olacağız.

  • Son olarak 5mid takipçilerine ve sizi destekleyenlere neler söylemek istersiniz?

Böyle bir röportaj talebi için öncelikle 5mid ekibine teşekkür ediyorum. İşin aslında bir yılı doldurmuş ve üzerine birazcık daha eklemiş yeni bir oluşumuz. Çok takipçimiz var mı, destekleyen var mı bilmiyorum ama destekleyen herkese teşekkür edebilirim çünkü zaten bu bir show business günün sonunda. Bizler sektördeki izleyici kitleyi eğlendirmek üzerine burada olan bireyleriz onlara keyif verebiliyorsak biz de çok mutlu oluruz. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Bizi kırmayıp röportaj teklifimizi kabul ettiği için Taygun Alban’a teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu tarz röportajların devamı için 5mid.com sitesini takip etmeyi ihmal etmeyip; sosyal medya hesaplarımızdan da takip ederek bu tarz haberlere en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

VCT EMEA 2023 Takımlarının İlk Kadroları Açıklandı

 

Daha Fazla VALORANT Haberi İçin Tıklayın

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir