mix Overwatch

Ünlü DJ Zedd, Overwatch League finalinde sahne alacak

29 Eylül’de ABD’nin Philadelphia eyaletinde gerçekleşecek olan finalde, heyecanlı mücadele başlamadan önce Zedd sahne alacak.Son bir kaç senede ciddi bir yükselişte olan başarılı DJ Zedd’in sahne alacağı duyurusu, dün Overwatch League resmi twitter hesabından yapıldı. Bir çok ödüle sahip başarılı DJ, aynı zamanda yetenekli bir Overwatch oyuncusu. Kendisi geçtiğimiz yıl mümkün olan en yüksek dereceye, Grandmaster derecesine ulaşmıştı. Zedd, 2018 Overwatch World Cup turnuvasında da yer almıştı.

Anton “Zedd” Zaslavski, Overwatch League finalinde sahne alacak ilk sanatçı olmayacak. Geçtiğimiz yıl finalinde DJ Khaled bulunmuştu. Kendi hit parçalarının olduğu bir performans sergilemiş fakat Overwatch League izleyicileri tarafından hiç beğenilmemişti. Zedd gibi hem Overwatch kitlesinin içinde bulunan hem de seyirciyle bağlantısı çok iyi olan bir DJ’i düşündüğümüzde bu sene finalde harika bir performans beklemek mümkün. Anton Zaslavski, daha önce 2016 senesinde League of Legends’ın en önemli turnuvası olarak görülen Worlds için Ignite adında bir parça çıkarmıştı.

Overwatch League play-off dönemi 6 takımla devam ediyor. 29 Eylül’deki finale bu 6 takımdan 2 tanesi çıkmayı başarabilecek. Final maçı NBA takımı Philadelphia 76ers’ın iç saha maçlarını yaptığı spor salonu Wells Fargo Center’da düzenlenecek. Şampiyon olacak takım 1 milyon doların üzerinde para ödülü kazanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir