mix

Ünlü kozmetik şirketi Benefit, GIRLGAMER’a sponsor oldu

Ünlü kozmetik şirketi Benefit Cosmetics, GIRLGAMER Sydney Festival’ine sponsor olarak espor sahnesine giriş yapmış oldu.

Benefit Cosmetics espora giriş yaptı

Benefit Cosmetics, San Francisco, California merkezli 3000’den fazla mağazası ile 30 ülkede faaliyet gösteren oldukça büyük bir kozmetik markası. Marka, dünyaca ünlü Fransız holding LVMH’in çatısı altında.

GIRLGAMER Sydney etkinliği ise 9 ve 10 Haziran’da gerçekleşecek iki günlük bir etkinlik. Critical Hit Entertainment’ın düzenlediği etkinlikte ayrıca Grow uP esports ve Evoloop partner olarak yer alıyor. İki günlük festivalde, sektördeki önde gelen kadınlardan ana konuşmacılar, tartışma panelleri, kariyer salonu, sponsor aktivasyonları ve oyun alanları yer alacak.

Benefit Cosmetics, söz konusu etkinliğe sponsor olarak hem resmi olarak espora sahnesine giriş yapmış oldu hem de markasını global düzeyde etkileşime sokmak için bir fırsat kazandı.

Benefit Cosmetics Pazarlama Direktörü Kelly Neve, sponsorluk hakkında şunları söyledi: “Benefit, Sidney’de GIRLGAMER etkinliğinin gerçekleştiğini keşfettiğinde, sponsor olarak etkinliğe katılma şansını yakaladık.”

Neve, açıklamasının devamında, şirketin kızkardeşlik ruhunu desteklediğini ve 1976’de San Francisco’da iki kadın patrondan tarafından kurulduğundan beri bu yönde davrandıklarını söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir