mix

Ünlü Twitch yayıncısı Reckful hayatını kaybetti

31 yaşındaki ünlü Twitch yayıncısı Reckful hayatını kaybetti. Yayıncı en çok World of Warcraft kariyeri ve yayınlarıyla biliniyordu.

Eski profesyonel oyuncu olan Byron Daniel Bernstein bugün intihar etti. Twitch’te “Reckful” adıyla tanınan ve geniş kitlelere hitap eden yayıncının neden intihar ettiği bilinmiyor. İntihar hakkında ilk açıklama eski kız arkadaşı tarafından geldi.

“Evet, bu o. O gitti.”

“Bir saatir panik atak geçiriyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.”

Bir anda bunu gören insanlar hesabın ele geçirildiğini düşünüp inanmak istemese de intihar haberi bir başka Twitch yayıncısı olan NymN tarafından da doğrulandı.

“Hayır, Blue’nun Twitter hesabı hack’lenmedi ve Byron’un oda arkadaşı doğruladı. Bu gerçek.”

Ünlü yayıncının intihar etmeden önceki son tweet’leri eski kız arkadaşı hakkındaydı. Twitter üzerinden “Becca”ya evlilik teklifi eden yayıncı, sonraki tweet’lerinde de bunun hakkında konuştu.

Reckful son tweet’inde ise “ah, deliliğimle uğraşmak zorunda kalan herkes için kötü hissediyorum.”, “lütfen böyle durumlarda delirmiş kişinin yaptıklarında kontrol hissetmediğini bilin.” yazmıştı.

Byron “Reckful” Bernstein özellikle World of Warcraft’taki başarıları sayesinde biliniyordu. 6 sezon boyunca 1. olan yayıncı, 3000 ‘rating’e de ulaşan ilk oyuncuydu. Ayrıca turnuvalara da katılan Reckful, 2010’da Washington’da düzenlenen MLG WoW turnuvasının da kazananı olmuştu. Başarılı World of Warcraft kariyerinin ardından ise bir başka Blizzard oyunu Hearthsone’a başlamıştı. Yayıncının “Everland” adında bir video oyunu projesi de vardı.

Hobileri müzik dinlemek ve espor olan sıradan birisi \m/.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir