mix

Untara ve Naehyun, Griffin’e transfer oldu

Farklı dönemlerde ülkemizde forma giymiş olan Koreliler Untara ve Naehyun, LCK temsilcisi Griffin ile anlaşma sağladı.

Son zamanlarda oynadığı oyundan çok yönetimiyle manşetlere çıkan Griffin, kadrosundaki önemli yıldızları kaybetti. Bütün oyuncuların kontratlarını fesheden ekip ilk olarak yedek üst koridor Doran ve yıldız orta koridor Chovy’yi kaybetti. Griffin’in bu açıkları nasıl kapatacağı merakla bekleniyordu. Bugün yapılan açıklamaya göre Griffin, 2020 Bahar Mevsimi’nde Vadi’de olacak üst ve orta koridor oyuncularını duyurdu. Geçtiğimiz mevsim 1907 Fenerbahçe Espor forması giyen Untara ve bir dönem Crew, Beşiktaş Esports gibi takımların formasını giyen Naehyun, Griffin ile anlaşma sağladı.

SKT’nin başarısız döneminde takımın üst koridoru olan Untara, bireysel olarak fena olmayan performanslar sergiledi. Takımın kötü gidişatının kurbanlarından olan oyuncu kariyerine bir mevsim ara verdi. Aranın ardından 1907 Fenerbahçe Espor ile anlaşan isim takımıyla VFŞL’de çeyrek final oynadı ancak daha ileri gidemedi.

Naehyun ise ülkemizde Crew Esports formasıyla KMF oynadı. Beşiktaş zamanında Yükselme Ligi’nde mücadele eden isim bir dönem CK’de forma giydikten sonra Kingzone DragonX ile anlaştı. Pawn’ın mental sorunlar yaşamasının ardından as kadroya yerleşen orta koridor mevsim genelinde kendinden beklenenin üstünde bir performans sergiledi. Kingzone ise beklenen başarıya ulaşamadı.

Yönetimin neden olduğu sorunlarla gündeme gelen Griffin’in geri kalan oyuncularını takımda tutup tutamayacağı henüz belli değil. Bakalım Untara ve Naehyun’un takım arkadaşları kimler olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir