ustwo games'den yeni oyun: Alba: a Wildlife Adventure mix

ustwo games’den yeni oyun: Alba: a Wildlife Adventure

Mobil platformlarda yayınladığı Monument Valley oyunu ile bolca beğeni toplayan ustwo games, Alba: a Wildlife Adventure isimli yeni bir oyun duyurdu.

Sevilen mobil oyun Monument Valley’in geliştiricileri, paylaştıkları tanıtım videosu ile yeni oyunlarını duyurdu. Alba: a Wildlife Adventure isimli yapım, geliştirici stüdyonun eski işlerinden farklı olarak bu sefer mobil odaklı hazırlanmıyor. Belirli bir çıkış tarihi verilmeyen oyun, IOS, macOS, tvOS’un yanı sıra bilgisayar ve konsollara da çıkışını gerçekleştirecek.

Alba: a Wildlife Adventure doğal ortamlarda geçecek bir macera oyunu olacak. Ana karakterimizin, muhtemelen bir molas vermek için durduğunu gördüğümüz tanıtım videosunda bize oyun ile ilgili bazı ipuçları veriliyor. Bu ipuçlarının en büyükleri muhtemelen yerlerde gördüğümüz yazılar ve gazete kupürleri. Bu gazete kupürlerinde, özellikle doğa temizliğine dair bazı yazılar görüyoruz. Yani oyunumuz, farkındalık yaratmak üzerine bir yapım olacak.

Ayrıca ana karakterimiz Alba’nın genç bir aktivist olduğu da Steam sayfasında belirtiliyor. Yazılanlara göre Akdeniz kıyılarında yaşayan dedesi ve ninesinin ziyaretine Alba, kafasını dinleyeceği bir tatil hayal ederken tehlikede olan doğayı görür ve bir şeyler yapma ihtiyacı hisseder.

Muhtemelen önümüzdeki Kış aylarında çıkışını gerçekleştirecek olan Alba: a Wildlife Adventure, Türkçe arayüz ve alt yazı desteği ile birlikte gelecek.

Anlayacağınız önümüzde bizi, süregelen doğa kirliliğine karşı uyarmak isteyen bir yapım bekliyor. Geliştirici ekip ustwo games’in, ortaya nasıl bir oyun çıkartacağı büyük merak konusu.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir