VALORANT Challengers Türkiye : Birlik Ligi 4. Hafta 1. Gün Sonuçları mix VALORANT

VALORANT Challengers Türkiye : Birlik Ligi 4. Hafta 1. Gün Sonuçları

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 4. haftanın ilk günü bugün oynanan 2 maç ile tamamlandı. Günün ilk maçında Digital Athletics ile Galakticos karşı karşıya gelirken günün ikinci mücadelesi Fenerbahçe Espor ile IF Parla Esports arasında oynandı. Günün özetini ve istatistiklerini haberimizde bulabilirsiniz.

VALORANT Challengers Türkiye : Birlik Ligi’ndeki puan durumuna buradan ulaşabilirsiniz

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi 2023 4. Hafta 1. Gün Sonuçları:

Digital Athletics | 2 – 0 | Galakticos

Fenerbahçe Espor | 1 – 2 | IF Parla Esports

Digital Athletics – Galakticos

Günün ilk mücadelesinde 1 galibiyet 2 mağlubiyeti bulunan Digital Athletics ile 1 galibiyet 3 mağlubiyeti bulunan Galakticos arasında oynandı. Digital Athletics kendi seçtiği ASCENT haritasını ve rakibinin seçtiği PEARL haritasını kazanarak seriden 2-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte galibiyet sayısını 2’ye yükselten Digital Athletics rakibine 4. mağlubiyetini tattırdı.

PEARL

Digital Athletics – Galakticos serisinin ilk haritası Galakticos’un seçimi olan PEARL haritasında oynandı. Galakticos kendi seçtiği haritanın ilk yarısını 9-3 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci yarısında ise geri dönüşe imza atan Digital Athletics uzatmaya giden haritayı 14-12 kazanarak seride 1-0 öne geçti.

ASCENT

Serinin ikinci haritası Digital Athletics’in seçtiği ASCENT haritasında oynandı. Digital Athletics haritanın ilk yarısını 8-4 önde bitirerek avantajı eline aldı. Haritanın ikinci yarısında ise rakibine round vermeyen DA haritayı 13-4, seriyi ise 2-0 kazandı.

Fenerbahçe Espor – IF Parla Esports

Günün ikinci mücadelesinde 2 galibiyet 1 mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe ile 3 galibiyet 1 mağlubiyeti bulunan IF Parla karşı karşıya geldi.

ICEBOX

Serinin ilk haritası Fenerbahçe’nin seçimi olan ICEBOX haritasında oynandı. Parla rakibinin seçtiği haritada ilk yarıyı 10-2 önde tamamladı. İkici yarıda ise üstünlüğünü korumayı başaran Parla haritayı 13-3 kazanarak seride 1-0 öne geçti.

FRACTURE

Serinin ikinci mücadelesi Parla’nın seçtiği FRACTURE haritasında oynandı. Fenerbahçe rakibinin seçtiği haritada ilk yarıyı 8-4 önde tamamladı. İkinci yarıda ise rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Fenerbahçe haritayı 13-9 kazanarak seride durumu 1-1’e getirdi.

ASCENT

Serinin üçüncü mücadelesi karar haritası olan ASCENT haritasında oynandı. ASCENT’in ilk yarısı 6-6 beraberlikle sonuçlandı. Haritanın ikinci yarısı ise uzatmalara giderek izleyenlere seyir zevki yaşattı. Uzatmalar sonunda Parla rakibini 15-13 mağlup ederek seriyi 2-1 kazandı ve ligde 4. galibiyetini aldı.

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi

VALORANT Challengers Türkiye : Birlik Ligi 2023 Panorama #3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir