VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi'nde Finalin Adı Belli Oldu mix VALORANT

VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi’nde Finalin Adı Belli Oldu

VCT: Birlik Liginde finalin adı belli oldu. Papara SuperMassive ile IF Parla Esports arasında oynanan Yarı Final maçında kazanan taraf Papara SuperMassive oldu ve adını finale yazdırdı. Bu sonuçla beraber VALORANT Challengers Türkiye: Birlik Ligi final maçı S2G Esports ile Papara SuperMassive arasında oynanacak. 12 Mart pazar günü ESA Arena’da oynanacak final mücadelesi valorantleague_tr kanalında canlı yayınlacak.

VCT: Birlik Ligi Yarı Final 2

Papara SuperMassive | 3 – 2 | IF Parla Esports 

Papara SuperMassive – IF Parla Esports 

Büyük çekişmeye sahne olan VALORANT Challengers Türkiye : Birlik Ligi yarı final mücadelesinde kazanan taraf 3-2’lik skorla SuperMassive ekibi oldu. SuperMassive ekibi adını Büyük Finale yazdırırken IF Parla Esports kupa hedefine veda etti.

HAVEN

Günün ilk maçı Parla’nın seçimi olan HAVEN haritasında oynandı. Haritanın ilk yarısı 6-6 eşitlikle geçilirken, haritanın ikinci yarısında rakibine üstünlük kurmayı başaran Parla Esports haritayı 13-9 kazandı ve seride 1-0 öne geçti.

PEARL

Serinin ikinci haritası SuperMassive ekibinin seçimi olan PEARL oldu. Haritanın ilk yarısında SuperMassive ekibi üstünlüğü ele geçirdi ve yarıyı 8-4 önde kapattı. İkinci yarıda üstünlüğünü koruyamayan SuperMassive ekibi rakibinden round dahi alamadı ve haritayı 13-8 kaybetti. Parla’nın bu haritayı da kazanmasıyla beraber seride durum 2-0 oldu.

ASCENT

Yarı final maçının üçüncü haritası Parla’nın seçimi olan ASCENT oldu. Haritanın ilk yarısı 8-4 SuperMassive üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıda rakibini yakalayan Parla Esports haritanın sonunu getiremedi ve rakibine 14-12 mağlup oldu. SuperMassive ekibi seride ilk galibiyetini alarak durumu 2-1 yaptı.

ICEBOX

Serinin dördüncü haritası SuperMassive ekibinin seçimi olan ICEBOX haritasında oynandı. Haritanın ilk yarısı 7-5 Parla’nın üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci haritada rakibinden daha iyi performans gösteren SuperMassive haritayı 13-11 kazandı durumu 2-2’ye getirdi.

LOTUS

Finale çıkan takımın belirleneceği son harita LOTUS oldu. LOTUS haritasına harika bir performans ile başlayan SuperMassive ekibi ilk yarıyı 8-4 önde kapattı. Haritanın ikinci yarısında ise rakibine round dahi vermeyen SuperMassive haritayı 13-4 seriyi ise 3-2 kazandı ve adını finale yazdırdı.

Bir diğer VCT:Birlik Ligi Yarı Final mücadelesi olan S2G Esports – Fire Flux mücadelesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir