mix VALORANT

VCT Partner Takım Liglerinin İlk Maçı Oynandı!

Temsilcilerimizden BBL ve FUT Esports’un VCT EMEA Liginde yarışacağı günleri iple çekerken partner ligler bir başka kıtada bugün başladı.

Partner liglerden VCT 2023: Pacific League, SAO Palo’da ilk turda elenen ZETA Division ile yarı final görmüş olan DRX arasında oynanan maçla başladı.

Maçta Neler Oldu ?

İlk Harita: Ascent | DRX Tercihi

DRX, SAO Paulo’ya veda ettiği harita olan Ascent’i bu seri için açılış haritası olarak tercih etti ve bu tercih onları üzmedi. Rakipleri ZETA Divison tabanca roundu almasıyla 3 roundluk bir seri yaptı fakat DRX, hızlı bir cevapla seri yakaladı ve ilk yarıyı 8-4 kapattı. İkinci yarının tabanca roundunuda alan DRX, durumu 12-4’e kadar getirdi. ZETA Division bir roundla cevap versede DRX haritayı 13-5 skoru ile kapattı.

VCT Partner Lig | DRX vs ZETA
VCT Partner Lig | DRX vs ZETA

Haritanın Son Roundunu Sizler İçin Derledik:

İkinci Harita: Pearl | ZETA Divison Tercihi

İlginç bir şekilde ZETA Division’da Sao Paulo’ya veda ettiği harita olan Pearl’ü tercih etti. Böylece İki takımda önceki turnuvaya veda ettikleri haritayı oynadılar.

DRX, rakibinin tercihinde tabanca roundunu alarak seriyi 2-0 açtı. ZETA ilk satın alma roundunda cevap versede bu tek cevabı oldu. 2-1’in ardından DRX, ilk yarıyı 11-1 şeklinde kapattı. İkinci yarıda geri dönmeye çalışan ZETA Division, tabanca roundunu alarak 4 roundluk bir seri yakalasada DRX haritayı 13-5 ile kapatmayı başardı. Bu şekilde İlk VCT Partner Ligi (Pacific Ligi) maçı DRX lehine 2-0 sonlanmış oldu.

VCT Partner Lig | DRX vs ZETA
VCT Partner Lig | DRX vs ZETA

Temsilcilerimizin VCT Partner Ligi Maçları Ne Zaman ?

İki temsilcimizin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Almanya’da olduğunu biliyoruz. Peki maçları ne zaman ? Temsilcilerimizin oynayacağı lig olan VCT 2023: EMEA League 27 Mart’ta oynanıcak olan Fnatic – Giants eşleşmesiyle başlayacak. İkinci gün yani 28 Mart’ta ise temsilcimiz FUT Esports, Team Heretics karşısında sahneye çıkacak. BBL Esports‘un ilk maçı ise 29 Mart’ta Karmine Corp karşısında olacak. Temsilcilerimize başarılar dileriz.

5mid Özel: Papara SuperMassive Oyuncusu “Burzzy” Röportajı

editor
2020'den beri bir şekil de espor ile iç içe. Sosyal medya, yönetim, oyuncu ve nicesi. Genelde görülmeyene değer verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir