Vestel tarafından düzenlenen Kupa Vestel 29 Haziran'da başlıyor mix

Vestel tarafından düzenlenen Kupa Vestel 29 Haziran’da başlıyor

Vestel’in düzenlediği, FIFA ve PUBG yarışmalarından oluşacak espor turnuvası Kupa Vestel 29 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkiye’nin en büyük şirketlerinden Vestel, kendi espor turnuvasını düzenliyor. 29 Haziran – 12 Temmuz tarihlerinde FIFA oyunları ve 6 – 12 Temmuz tarihlerinde PUBG olmak üzere iki fazda gerçekleşecek turnuvada espor heyecanı zirve yapacak. Turnuvaya katılım için son başvuru tarihi FIFA için 27 Haziran, PUBG için ise 4 Temmuz.

Voleybol, basketbol ve futbol sporlarınınn yanı sıra Türkiye’de espor dünyasında da boy gösteren firmalardan birisi olan Vestel kendi espor turnuvasını düzenliyor. 29 Haziran – 12 Temmuz tarihlerinde FIFA 20 FUT ve FIFA 20 Classic, 6 – 12 Temmuz tarihlerinde PUBG ile düzenlenecek Kupa Vestel’de başarılı oyuncuları ödüller bekliyor.

Türkiye’den 6 profesyonel takımının da finaline katılacağı PUBG turnuvasında elemeler 4 gün sürecek. Finalin gerçekleşeceği beşinci günün sonunda 1’inciye 6.000 TL, 2’nciye 2.500 TL, 3’üncüye 1.000 TL ve 4’üncüye 500 TL ödül verilecek. 5 günlük heyecan Vestel’in Twitter ve Youtube kanalından canlı olarak izlenebilecek.

FIFA coşkusu ise iki turnuvada yaşanacak. İlk oyunun FUT modunda olacağı ve profesyonel esporcuları karşılaştıracağı FIFA heyecanında ikinci turnuvaya her seviyeden FIFA oyuncusu katılım sağlayacak. Bu yönüyle de bir ilki gerçekleştirecek FIFA kapışmasına her iki turnuva için de 3.000 TL’lik ödül eklendi. 1’inci 2.000, 2’nci ise 1000 TL’nin sahibi olacak.

Kupa Vestel turnuvalarına katılım için şu adresten başvuru yapılabilecek. Son başvuru tarihi, FIFA turnuvası için 27 Haziran’ken PUBG turnuvası için 4 Temmuz.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir