League of Legends mix

Victory Five LPL normal sezonunda hiç galibiyet alamadı

Her mevsim başı kadrolara bakılarak bazı takımların ligin alt sıralarında yer alacağı tahmin edilir ancak Victory Five normal sezonda hiç maç kazanamadı.

 

Bo3 formatında oynanan LPL’de Victory Five hiçbir maçı kazanamayarak ligi 0-16 bitirdi. Oynanan Best of 3 formatındaki maçlardan da sadece bir maç kazanabildi ve ligde oynadıkları toplam 33 oyundan sadece 1 tanesini kazanabildiler. Kazandıkları tek oyunu ligde kendilerinden bir basamak üste olan LNG Esports’a karşı aldılar.

Her ne kadar kuruldukları 2018’den beri LPL’in iddialı takımları arasında hiç gösterilmese de hiç maç kazanamam başarısızlığını kimse beklemiyordu. Takım bu açıdan yeni bir “rekor” kırmayı başardı diyebiliriz. Çin’de başlayan ve tüm dünyayı ağır biçimde etkileyen COVID-19 virüsü Victory Five’ı da etkilemişti. Bazı oyuncuların karantinada kalması sebebiyle kadroda zorluklar yaşayan takımlardan biri de V5 olmuştu.

Victory Five üzücü bir sonla LPL Bahar Mevsimi’ni tamamladı. Mümkün olursa bir sonraki mevsime büyük bir kadro değişikliği ile gitmeleri söz konusu. Bununla beraber LPL play-off dönemi yarın başlıyor. Ligin normal sezonunu ilk sekizde bitirmeyi başaran takımlar yarın başlayacak play-off döneminde LPL Bahar Mevsimi şampiyonluğu için mücadele edecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir