Watch Dogs: Legion, 29 Ekim 2020 tarihinde çıkış yapacak mix

Watch Dogs: Legion, 29 Ekim 2020 tarihinde çıkış yapacak

Watch Dogs serisinin üçüncü oyunu olan Watch Dogs: Legion, Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulduğuna göre 29 Ekim 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

Uzun zamandır kendisinden haber alamadığımız oyun hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı sonunda. Ubisoft Forward etkinliği ile birlikte hem oyunun çıkış tarihi kesinleşmiş oldu hem de yeni bir sinematik tanıtım videosu yayımlandı.

Oyun içi herhangi bir görüntü içermeyen bu sinematik videosunda, direnişe katılan bir taksi şoförünün hikayesine tanık oluyoruz. Baskıcı yönetimin, tek tek herkesi sindirdiğini gözlemleyen karakter, sıranın kendisine de geleceğini fark edince bir direnişçiyi kurtarıyor. Videonun konusu genel olarak böyle.

Bir kısa film tadında olan kısa tanıtım videosu, Netflix’in ünlü Love, Death and Robots dizisindeki “Tanık” bölümünün yönetmenliğini de yapan Alberto Mielgo’nun yönetmenliğinde gerçekleşti. Zaten iki video karşılaştırıldığında, aralarındaki animasyon benzerliği fark ediliyor.

Serinin son oyunu olan Watch Dogs: Legion, oldukça uzun zamandır sessizdi. Oyun ile ilgili ne bir tanıtım kampanyası ne de varlığını hatırlatacak bir haber görmüyorduk. Sanki yapımcılar, oyunun çıkacağını bize unutturmak istiyormuş gibi davranıyorlardı. Bunun nedeni, serinin ilk oyunda yaşattıkları hype treninin altını dolduramamış olmaları olabilir.

Serinin en yeni oyunu olacak olan Watch Dogs: Legion, 29 Ekim 2020 tarihinde çıkış yapacak. Şu anda Epic Games Store’da ön siparişe açılan oyunun standart versiyonunun fiyatı 269 Türk Lirası. Oyunun Gold Edition’ını almak için 449, Ultimate Edition’ını almak için ise 495 Türk Lirası ödemek zorundasınız.

editor
Oyuncuların buluşma noktası!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir