League of Legends League of Legends Haberleri mix

Worlds şampiyonu Invictus Gaming için özel kostümler paylaşıldı

Son Worlds şampiyonu Invictus Gaming için özel çıkacak şampiyon kostümleri yayınlanan videoyla birlikte oyuncuların beğenisine sunuldu.

Bilindiği üzere her sene Worlds şampiyonu olan ekibe özel oyuncuların seçtiği karakterlere takım konseptli kostümler çıkıyor. Daha önce Fnatic, TPA, SKT, Samsung White ve Samsung Galaxy için kostümler çıkarılmıştı. Bu sezon için ise bu ayrıcalığın sahibi geçtiğimiz senenin Worlds şampiyonu Invictus Gaming. Takımın başarılı ormancısı yayınında takımın kostümünün çıkacağı şampiyonları gösterdi. Riot Games ise resmi hesabından paylaştığı videoyla kostümlerin görsellerini yayınladı.

Buna göre TheShy kendi kostüm seçimini Fiora’dan yana kullanırken Duke, Irelia’yı tercih etti. Turnuvanın MVP’si Ning ise Camille tercihinde bulundu. Orta koridor Rookie en çok hakim olduğu karakterlerden olan Leblanc’ı seçti. Alt koridor ikilisi Jackeylove- Baolan ise Kai’sa ve Rakan’ı tercih etti. Invictus Gaming kadrosunda 6 aktif oyuncu bulundurduğu için geçen seneki gibi yine 6 kostüm markette satışa çıkarılacak.

Tercihlere baktığımızda Rakan’ın ilk kez Xayah’tan farklı bir kostümü olacağını görüyoruz. Bu durum aslında çoğu tarafından istenmiyor ancak Baolan’ın seçimi bu yönde. Riot Games haliyle Worlds şampiyonu olan oyuncunun bu seçimine saygı duyuyor. Öbür taraftan TheShy tarafından seçilen Fiora ise muhtemelen çoğumuzun beklemediği bir tercih. Taşıyıcı karakterleri harika oynayan ismin Fiora ile pek iyi bir istatistiği bulunmuyor.

Son Worlds şampiyonu da seçimlerini yaptığına göre artık yeni kostümler için bir sonraki sezonu bekleme vakti geldi. PBE sunucusuna bir sonraki yamada gelmesi beklenen kostümlerin oyuna da ilerleyen haftalarda dahil edilmesi bekleniyor. Görünüşe göre Riot Games görsel tasarım ekibi iyi bir iş başarmış. Invictus Gaming için çıkacak bu kostümler bir hayli hoş duruyor. Bakalım oyuncular animasyonları ve görselliği beğenecek mi.

2 Comments

  • More 17 Nisan 2019

    Fiora tank mı?

    • Onur Demirkol 17 Nisan 2019

      Merhaba, 2 hafta oldu yazıyı yazalı sanırım o an aklımdan farkli bir şey geçiyordu bu yüzden böyle bir hata yapmışım. Doğrusu ile yazıyı güncelledim. Geri bildirimin için ayrıca teşekkür ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir